ozfun90 Merhabalar.benim kızım 3 aylık oldu. Emziremiyorum mama veriyorum. Ekstradan su vermeli miyim acaba ? Biliyorum 6 aydan önce verilmemeli mamadan başka gıda ama ver diyenlerde var burada paylaşmak istedim. Şimdiden teşekkürler…
Minikkizimmm ozfun90 Memede sütte annenin suyu olduğu için şu vermeyin diyorlardı. Mamada su olmadığı için Verin demişlerdi. Mama tatlı olduğu için susaya bilir Tabi siz araştırın yinede inşallah bilen biri çıkar
Lulemom ozfun90 güncelanne diye bi doktor var. İnstagramda bi postunda neden verilmemesi gerektiğini çok güzel bi şekilde anlattı. Bi bakın isterseniz.
Hbbadgzl ozfun90 bizim doktorumuz mama aldığı için su verebilirsin dedi çünkü mamanın içinde su ihtiyacını karşılıcak bişey yok ama anne sütünün içinde su olduğu için verilmemeli diyorlar
tugbahy6 Sadece mama alıyor içerleri yanar çocuğun bence verin bir çay kaşığı tatlı kaşığı çok şekerli mamalar
Lulemom tugbahy6 oda aynı. Çünkü mamanın da çoğunluğu su. Suyla hazırlanıyor. Fazlasını vermiş oluyorsun o da çok tehlikeli
MinnakTosbagm ozfun90 Bizim doktorumuz su boş yere tokluk yaratır ve az rmer diyordu 6 ay öncesi önermiyordu. Evim çok sıcaktı o yüzden birkaç kez çay kaşığı kadar verdim bir sakıncası olmadı.
AtlasAysegul ozfun90 Verilmemeli değil, vermeye gerek yok anlamında söylenen bir şey. Verebilirsiniz 1 çay kaşığı beslenmeden sonra. Su bu bir zararı yok. Vücudumuzun çoğu su zaten. Endişe etmeyin lütfen, bize yenidoğamken çocuk doktorumuz bile söyledü ve verdik
curly_mom Ben ilk aylarında mama kullandım, her mama sonrası bir çay kaşığı kadar veriyodum. sonuçta mamanın tortusu kalıyo ağzında ve tatlı oluyo mamalar çocuğun ciğeri yanmasın 🙄
minikprensannesiiiii ozfun90 Ben veriyorum mama içiyor emziriyorum da sütüm az akşamları 5ml falan koyuyorum bir güzel içiyor çünkü mama çok şekerli
escmrk ozfun90 kabız olduğu için doktorda hemşire de az az verebilirsin dedi bu kadar ciddi problem olsa verin demezler