linaaaaaa duyguanne biz yeni atlattık korkmayın biz hepimiz olduk 1 aylık bebeğim bile C vitamini dinlenin bol sıvı
Ayssss1 Tosbik1406 tam mevsimi maalesef çocuk hemşiresiyim bu dönemde çok oluyor bol bol sıvı takviyesi yapmanız lazım günde 2 defa maflor yada reflor kullanabilirsiniz enfluvir ilacını düzenli kullanmanız lazım ilk 3 gün çok halsiz bitkin olabilir çok normal patates muz makarna o tür şeyler yedirin ishali yoksa bile başlayabilir
duyguanne Ayssss1 bize ateş için parol dolven ve fitil yazdı bi de enfluvır ek gıda kabul etmiyor ne yaptıysam bi kaşık çorba bile içilemedim 😭 çok halsiz kaç güne geçiyor kötü bir durum mu bu ilk defa başımıza geldi çevremde falan hiç duymadım yatış gerektirir mi
Miniklerim123 Ayssss1 bizde bugün başladık bu ilaca 5 gün kullanın dediler ateşini düşürememiştim etkisini ilaç ne zaman gösterir acaba
Ayssss1 duyguanne eger ateşini düşünemezseniz ve hiç birşey yediremezseniz yaptırabilirler ama korkmayın en fazla 5 gün içinde neşesi yerine gelecek
Tosbik1406 duyguanne parka falanmı gittiniz salıncaktan falanda bulaşablr yada çevrenizde grip varmıydı
duyguanne Tosbik1406 eşim gripti bende öğretmenim öğrencilerden bana da geçmiş olabilir eşim de hastanede çalışıyor onda kapmış olabilir şimdihepimizde aynı belirtiler
Miradeniz Bizde ilaca bu akşam başladık test sonucu pozitif çıktı ateşi biraz düştü uyudu ama ilk defa bı kadar yüksek ateşi olduğu için bu saat oldu korkudan uyuyamıyorum allahım hepimizin evlatlarını korusun geçmiş olsun