Annekuzusu7 Bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz? Kaç aylıklar? Yaz aylarında hergün yıkıyordum ama şuan çekiniyorum yıkamaya yanlış mı yapıyorum acaba?
TheBaby Annekuzusu7 Yazın her gün. Şimdi gün aşırı. Yıka canım evin sıcaksa. Suyu unutur sevmez. Birde arada yıkanan bebekler daha çabuk hasta oluyor. Alışkın olmadığı için
DUAMM Rabia6025 Bizdede öksürük var 1 aylık olduk 10 günlükken vardı muaine oldunuzmu acaba ne dedi doktorunuz bizim randevumuze var daha sorucm
saresmami 2 günde bir. Bir kere sampuanlayip cikariyorum hemen bir kere de küveti full doldurup kolumda yüzdürüyorum sonra da sadece suyla durulayip cikariyorum bebisim 2bucuk aylik
1prens1prensess Annekuzusu7 biri 24 aylık diğeri 9 aylık yazın hergün kışın 2 günde bir yıkıyorum doğduklarından beri böyle
Newmom2020 Annekuzusu7 2-3 günde bir ama ben de korkuyorum. 3 günü geçerse işçilik oluyor bütün vücudu
Mys01-01 Annekuzusu7 yazın hergün bazen 2 yaptırdım ama suan 1 gün yıka 1 gün yıkama seklınde gidiyorum 8 aylık
mommymomm Annekuzusu7 4 aylık kızım. 2 günde 1 yıkıyoruz. eşim işten geç geldiğinde 3 günde 1 oluyor bazen
Rabia6025 DUAMM valla özeldeki yatış yaparlar belki dedi izmirdeyiz çocuk hastanesine sevk etti şükür onlar gerek görmedi burun açıyoruz bol bol odasını serin tutuyoruz birde
Cheddar Annekuzusu7 40günlükten beri her gün yıkarım şuan 28 aylık. Ev sıcaksa sorun olmaz hatta rahatlar güzel uyur