Yasolinne Doğduğundan beri dikkat ediyor musunuz? Görüntülü konuşuyoruz, telefon bizim yakınımızda yatarken, otururken, habire fotoğraf video çekiyoruz zaten, e ortamda tv de açık oluyor bebek dibinde olmasa da… Dikkat edebiliyor musunuz böyle şeylere ?
kenankaan Yasolinne geceleri telefonumu uçuş moduna alıyorum, (bı şekilde manyetik etkisi azalıyor), tv açmıyoruz yanında kesinlikle, elektronik aletleri mümkün mertebe uzak tutuyorum, görüntülü konuşma ise annemler uzakta olduğu iÇin beş dk ile sınırlı olarak açıyorum sadece o kadar.
TheBaby Yasolinne Çok yanlış bir soru😁 Bu formdaki kimsenin evinde tv, telefon yok. Herkesler mükemmel 🤣🤣🤣 Böyle şeylere çok dikkat ederler🤪
Lulemom Yasolinne ben çok kasmıyorum ya. Tamam gözüne sokmuyorum ama görüntülü falan konuşuyoruz. Ses olsun diye tv zaten açık. Çok fazla korunabileceğini düşünmüyorum . Her yer radyasyon zaten
Yasolinne Lulemom Ben de dikkat etmiyorum. Edemiyorum. Ara ara düşünüp üzülür gibi oluyorum ama kısıtlayamıyorum. 🤷🏻♀️
Lulemom Yasolinne sen evde istediğin kadar kısıtla. Yine de var. Ha belki minimuma indirilebilir ama ne kdar mümkün ki. Bence çok kasmaya gerek yok. Zaten bi kaç yaşına gelince tabletin telefonun içine düşecekler 😄
Yasolinne Lulemom Öyle düşünüyorum ben de. Sonra da daha bebek beyni çok açık dış etkenlere diyip üzülüyorum ama … Yine de olmuyor. Annemler her gün görüntülü arıyor bi kere. Olmuyor ya. Çıkmıyor hayatımızdan. Çok kasarak da anı mahvediyoruz. Umarım zarar verecek bi şey yapmıyoruzdur. :)
MeryeminAnnsi Yasolinne tv yok. Telefon elimde malesrf hele ilk zaman gece hemwn teli aliyodumki uyuyakalirim diye. Uzun emdigi zamanlarda malesef elimde. Gece butun fisleri ve modemi cekiyorum yatak odaisnda hicbir elektronik alet yok. Zeolit taslari var evde radyasyonu emiyo. Radyasyon icin bitkide almak istiyorm. Smdi telefon suremi azaltmak istiyorum cnku goruyo ve artk ilgisini cektigi icin istiyo
saresmami Ayyy nekadar dikkat etcen bacim yaa biz kendimiz olmusuz elektronik🤣🤣🤣 heryer telefon televizyon internet modemleri bilgisayar tablet …. biz bukadsr bagimliyken bu devirde bebek icin nekadsr dikkat edebiliriz ki. Gönül ister tabi bizim cocuklugumuzda ki gibi büyütelim ama o devir bitti. Devir teknoloji devri🤷♀️ biz tv izlerken bebisimiz de dogal olarak renkler ilgisini cekip bakiyor
saresmami Tosbik1406 ay o saldiranlar önce kendilerine baksinlar “MÜKEMMEL ANNELER” tabikide bebeginle ilgilenceksin oynicaksin kitap okucaksin yeri geldimi esek olup sirtina alip hoplatcsksin 🤣 biz kendimizi kismiyorsak böyle seylerden cocugumuzada yapmaya hakkimiz yok 🤷♀️ ; ablam cocuklsra hic seker cikolata vermezdi ama kendi 24 saat onalrdsn yerdi. Annem hep söyler “ sana ilacta cocuklara mi zehir oluyor” diye cokta hakli yaniii uzun lafin kisasi cok mükemmel olmaya calismamak lazim