Gulcemom Anneler merhaba kızım 5 alık 2 3 gündür böyle başını geriye doğru çevirmek istiyor uyurken yada altını değiştirceğimde bazen geriye soğru çeviriyor kötü bişey değildir değilmi? İnternette okudum içim fena oldu
Gulcemom tugbahy6 anne yüreği işte spastik yaxıyor nöroloji yazıyor size komik gelebilir ama beni kahretti üzülüyo insan topuk kanı filanda alındı aslında kendi kendime moral veriyorum öğle ama işte anne yüreği
Gulcemom cicekbahcem internete yazınca beyinle ilgili kötü yazılar çıkdıda içim kötü oldu ondan yazdım
Havvakck Gulcemom benimkide yapıyor ama gelişimi normal olduğu için aklıma hiç öyle şeyler getirmedim 🤷♀️Bebeğiniz dönüyor mu gülüyor mu
Elifinannesiiiiiiiiii Gulcemom internete göre hergün bir kanser çıkıyorum. Canım çok araştırma bakma sen ben seni anladım internette hemen kötü şeyler çıkıyor.
Gulcemom Havvakck benimkide normal her ay kontrole gidiyoruz 5 ay 12 günlük 8. 670 kg sadece emiyor başı boyu herşeyi bakılıyor ölyle olsa çıkardı değilmi o yöne ceviriyor basını ama o an sesleneyim yada bişey göstereyim hemen bakıyor
Gulcemom Havvakck ne leyim bir iki bir iki olunca 🌼 sağolasın kardeşim azcık gönlümğ ferahlattın insan tedirgin oluyor
MerveAlaca67 Gulcemom benim oğlum da beş aylık uyurken sürekli kafasını geri çevirmek istiyor ben düzeltiyom o yapıyor sürekli dönmek istiyor çünkü artık geceleri dönüp yüz üstü uyumaya da başladı korkulcak bir durum değildir bence bu aylarda çok hareketleniyorlar zaten
Gulcemom tugbahy6 hayır hanım efensi internete yaxınca okuduklarım yorumları baştan sona okursanız bu soruyu sormazsınız zaten