-erCansu- DefneRana3881 çok takıntısı yok kliss ile ilgili ama durduk yere orda oturuyo bak falan deyınce bi tuyler diken 😂😂😂 inş 5 yasına kadar gecer
Balkizlarim -erCansu- aynen benim diğer kızlar uyudugunda yapıyor bunu dikkat ediyorum ne zaman tek kalsa 😂😂😂
Gul34 Bunda endişelenecek bişey yok benim kızım 7 yaşında hala kendi kendine birileriyle konuşarak aynar kardeşi olduğu halde ama küçükken dediğiniz gibi hayali arkadaşları oluyo oda yanlız büyüdükleri için oluyor
NinovaLemi -erCansu- benim de vardı küçükken hem insan hem de hayvan bir sürü 🤣 tavuklarım vardı mesela ve koltuğa yumurtladiklarini görüyordum biri oturunca bagiriyordum yumurtaları kırdınız diye 🤣🤣
NinovaLemi -erCansu- ne yapayım dışarıda ki çocuklar çok dövüyordu beni ben de evde kendime arkadaş yaptım hayali 🤣
Goncaninanasi -erCansu- Ben küçükken benim de varmıl😁 meyrekle zeyreğim😁 kocamlarım olurmus onlar 😁🙄🤦♀️
Goncaninanasi -erCansu- ben hatırlamıyorum pek annem der. Bı de 2 koca yapmısım😁🧐😳 insanın en saf temız olduğu donemler 🥰
Feyzadfn -erCansu- ahaha benim de yeğenimin vardı hayali arkadaşı adı da gamom du 🙈🙈 bence korkulacak bir durum yok
-erCansu- Feyzadfn yaaa şimdi durduk yere seninki anne bak burda oturuyo dese tövbe kabajaj insan bi tuhaf oluyor 😂
Ebrar444 -erCansu- çok mu çizgifilm izletiyorsunuz veya tablet televizyon telefonla çok mu uğraşıyor benim yeğenim otizm bu bulgular vardı dikkat edin derim
MinikPrensesannesii Ebrar444 çocuk doktoru gayet normal bi durum geçici dedi tv tablet izlemez. Gayet akıllı bi oğlum var aksine😂
MinikPrensesannesii -erCansu- ay benim oğlumun da var 3,5 yaşında oğlum 😂adı lülü jdjdj hadi uyuyalım diyorm hayır lülü eğlence istiyor o uyumadan uyumam diyo😂 dün de lülü makarna istiyo yapar mısın diyo, babasına lülüye de tavuk dürüm al diyo jsjsjs 😂😂
-erCansu- MinikPrensesannesii hahaha lülü de güzelmiş bak 😂😂😂 he bazen dsandalyede yerde veriyor arkadasına 😂