Busra38 Svscgdm oyyy yerim masAllah😍 tahmin etim mantik olarak dusununce kandanda gozukebilir diye 🙈 doktora gidince belli olcak artk tskr 🥰
Seraptoprak Busra38 canım benimde öyle çok yüksek bir değerdi.. ikiz olabilir dediler ama değil 🤷🏼♀️
Busra38 Seraptoprak dogum gerceklesmeden emin olma derim😂 bnm sinif arkadasim ucuzdu doktor dogum gerceklesince ogrendi yoksa heb bitane dediydi nasil anlamadilr hala anlamiyom 😂
Eliztosum_ Busra38 kalbinize göre olur insallah 😍 Bu arada kac aylık bebeğiniz 🙏🏻 (korktuğum başıma gelicek diye korkuyorum Allah korusun beni, olmayanlara versin 🙊)
Busra38 Eliztosum_ benm bebisim 7aylik etrafimda cok yardim edenler oldugundn dolayi heralde hic dusunmeden ikinciyi yaptim 😂
deletedmom2200 Busra38 yok canım alakası bile yok 🙏 Sadece 5 hafta gebeliğin tespiti için oldukça yeterli bir süre o yüzden böyle olmuş 🙏 Gittiğinde kalp atışını bile duyabilirsin. Hayırlı olsun
ilaydanurhvt Hnfth Yok canım şu anki kızımın gebelik değeri 78 😚 ama eşim gelsin ilk işim 2.yi düşünmek 😊❤️
Busra38 Hnfth benm kizimda daha 7,5 aylik neolmus yani? Bakacak olan benm yorulcak olan benm sen boyle seylere kafani yorma 😂
Yesimgulcakir Busra38 canım hayırlı olsun 🥰 2 gün sonra tekrar kan ver onun yükselısıne göre dahda belli olur anlamında senin gibi yüksek çıkmıştı ve ikiz 🤗Rabbım ne istıyorsan onu versın inşş sağlıklaa
Busra38 ilaydanurhvt dogur kiz ne bagan ona hatta 3/4tane pes pese dogur. Ben simdiki ortama guvensem oyle yapcamda simdiki ortam zor zar 2bebe musade edyor 😂
Seraptoprak Busra38 ahahhaa ne saçma 😏 kan değerinden sonra ultrasonla bebek gelişimi takip edilir 🤔 yani kan betahcg pozitif diyip doğuma kadar bekleyecek hali yok ya 😌 kalp atışı bebeğin haftalığıyla gelişimi ay bilinen rutinleri bana burda anlattırma 😂