Esrakntmr Acaba e bebeğin baby me bezini kullanan varmı.Memnun kaldınız mı şuan 100 adet 105 tl ama iki paket alınca kargo dahil 185e geliyor
Candanotemm Esrakntmr uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum. Tüm ürünleri kullansanız da iade garantili, deneyebilirsiniz
Gececi Esrakntmr oğlum nerdeyse iki yaşında ve ben ilk zamanlar sadece bi iki paket sleepy kullandım ondan sonra sürekli baby me alıyorum çok memnunum
ezogelinn Esrakntmr bende aloeverali olanını aldım memnun kaldım şuan molfix kullanıyorum bitince ona gecicem
Esrakntmr Candanotemm teşekkürler canım sipariş verdimde malum ortalık aşırı pahalandı bende biraz fazla sipariş vermek istediğim için sordum
Esrakntmr ezogelinn inşallah bi sorun yaşamayız gerçekten şuan en uygun bez o ben normalde slepy kullanıyordum ama fiyatlar uçtu gitti
Dsedaa Esrakntmr bizde sleepy kullanıyorduk e bebekte sleepy numarasını bulamayınca ondan aldım pişik oldu 🙄
ezogelinn Esrakntmr maalesf pazar günüde A101 de bio natürel indirimliydi 80 li 2 paket aldım nerde uygun bulursak alıyoruz
75kinalikuzu Esrakntmr bugun canbebe aldım 5 numara 50 adet 80 lira 92 liyi 70 liraya almıştım geçen ay bende beybi me ye geçicem yada bimin bezine
Esrakntmr 75kinalikuzu ben hesapladım şuan bimin bezi ile aynı fiyata denk geliyo ama bunda iade garantisi oldugu için önce bunu denemek istedim pahalanmadab