[silindi] Cnsutrkmn 9 aylıktı bayramda soktuk denize. Ama havuz enfeksiyon riski yüzünden önerilmio bebeklerde bilginiz olsun
Dddenizd DefneHiraa Denize çok kalabalık yerlerde girmediği sürece sıkıntı olmaz denizden zarar çıkmaz ama havuza kesinlikle girmesin sadece aileye aitse o ayrı tabi
Oozzee 5 aylıktı bu geçtiğimiz bayram tatilinde, gitmeden önce doktoru “deniz şimdi soğuk olabilir sokma” demişti, havanın ısındığı bi gün denize soktuk bi 5 dk çıkardık, çok sevdi😊
Sevgi1 Oozzee benim 3 aylik dra sordum hayır sokma dedi 1 yaşından önce olmaz dedi herkes sokuyor dedim hayır dedi 😪
Cilekokulum12mart Bu bayramda afton özgül termale gittik hamamlara kapalıı ve açık havuzları da vardı hep soktum suya üstelik 2.5 Aylıktı bebeğim o zaman şimdi 3 aylık olduk hamam gayet kaynar suydu ona bile soktum bacaklarını bağdaş yapıp milleti izledi 😂 korkmuştum durmaz bana da rahatlık vermez diye ama yavrum hama girip çıktıkça uyudu hep
DefneHiraa Dddenizd ya ben aslında 1 yaşına kadar karşıyım zaten büyük kızımı da sokmamıştım ama eşim bu konularda rahat sırf o yüzden Sorayım da içim rahat etsin
dlekturann Cnsutrkmn benim bebeğim 8 aylık dün doktorumuz temiz denize sokun çocuğun nefesi açılır dedi iyi gelirmiş
Rmz Cnsutrkmn oğlum 5 aylıktı denize soktuğumda bozcaadada soktum hemde😂 aşırı soğuktu deniz ama alışsın naplım🤣 deniz dalgalı ve tuzlu olduğu için mikrop barındırmaz ve o sene oğlum hiç hastalanmadı burunları falan açılmıştı şuan 3 yaşında okadar çok seviyorki suyu anlatamam
Rmz Cnsutrkmn saatlerce sokmucaksınki canım 5 dk bilemedin 10 dk zaten hemen yorulup uyuyorlar bence sokmalısın bebekler ve çocuklar için çok faydalı deniz suyu güzelce güneş kreminide sürersin bide kafasına şapka hoop denize😂