Zehratzg Çocuklarınıza başına gelen varmı arkadaşlar ne yapmalıyım neler vermeliyim yiyecek olarak 2 gün boyunca sabah akşam serum vermeye gideceğiz 🥺
YeldaKuzey Zehratzg benim oğlum 2 ay 15 günlükken rota geçirdi şuan 16 aylık. Hastanede yattı 1 hafta boyunca çok kötü günlerdi😭😭 geçmiş olsun
elalina Tazemomyyyy evet 3 ayın içinde yapılıyor benim 3 ay 5 günlük hava kötü olduğu için haftaya yaptiricam doktorum 3 ay bitmeden yaptirabilirsin dedi
eylusko_ Tazemomyyyy evet 3 buçuk aya kadar yapılıyor biz 3 ay 11 günlük ken olduk . hemen yaptırın bi sağlıkçı olarak söylüyorum.bu asi çok önemli. 350 tl fiyatı var . 2 doz oluyor 2. si 5. ayda yapılıyor
Irmakprensesinannesi Tazemomyyyy var şansınız sağlık ocağına yada doktorunuza gidin biz 2. Ay 4.ay olduk 6.ayda tekrar olucaz başka çeşidi de 3. 5.ay da yapiliyor
Asya_01 Tazemomyyyy evet bizde 3. Ayda aşımızı olduk şimdi kızım beş aylık cuma 2. Dozu olacak canım.
Zehratzg YeldaKuzey Allah razı olsun canım hiç sorma 3 gündür hortum gibi kusuyor ishal birsey yemeyio kafayı yedim