Lalenare Merhaba kizlar ben bir ay önce normal doğum yaptım ve dikişlerim oldu taburcu olduktan bir ay sonra bana kontrole gelmemi söylediler yarın bir ayım tamam oluyor acaba hangi bölüme gitmeliyim kontrol için bilen varsa söylesin 😊
fatma_erva Lalenare Kadın doğuma gideceksiniz ve evet alttan muane edecek dikislerinize bakıcam iyileşmismi ne durum da diye
fatma_erva Lalenare Korkmanizi gerektirecek bi durum yok emin olun 😊 normal dogum yaptım bende ve bidaha o çatala yatmak bile istemiyordum kontrole gittigimde korka korka yattım ama birşey yapmıo deidgim gibi sadece dikisleri kontrol edio😊
kaganege Lalenare evet alttan bakacaklar. Enfeksiyon açısından dikişler düşüp düşmediğine ve rahmin kapanmasına bakacaklar. Benim dikişim yoktu parmakla muayene yapılmadı. Dikisli olunca yapılıyormu bilmiyorum.
Lalenare fatma_erva evet bende çatala çıkmaktan çok korkuyorum bide o elle muaineden cunki doğumda çok ağrım oldu o bakımdan dikişlerimin yeride biraz ağrıyor ondan korkum 🤦
kaganege Sadece baktı daha sonra karnımdan baktı ultrasonla ben 1 haftalikken göründüm bir daha çağırmadı daha sonra 6 aylıkken normal jinekolojik muayene oldum.