Merve1650 Kızlar 2.5 yaşında kızım var 1 haftadır çiş öğretiyorum ama çişi gelince söylemiyor bn tuvalete götürünce varsa yapıyor onda sıkıntı yok ama bna çişinin geldiğini söylemiyor aradada altına kaçırıyo sizler neler yaptnz bu konuda
Gurbetciannee0506 Merve1650 merhaba benim kızım da 2 yaşında bende bi ara denedim ama hiç bir şekilde söylemedi lazımlığa oturup kalkmayı sadece oyun olarak kullandı. Kac kere altına yaptı. Bende vakti deyip demek ki deyip pes ettim açıkçası. Zamani var demek ki birbirimizi yorup üzmeye gerek yok bence.
Hercai88 Benim oğlum tuvaletten de korkuyor lazımlığa da kafasını sokuyor totosunu değil 😂 3 yaşına girdi çaresizim…
ecosummm Sehrickr93 ay benim 3 hafta oldu ama asla söylemiyor anca ben götürürsem yapıyor çok çok nadir söylüyor 3 yaşına girecek bu ay nasıl yapmalıyım
balporsuguu @Sehrickr93 post sahibi degilim ama bende yeni atlattim cis egitimini.Kizim 22 aylik 1 hafta sonra ogrendi artik soyluyor cisini.Arada oyuna dalip kaçırdığı oluyor ama genel olarak olayi kavradi.Pes etmeyin 10 gun deneyin
Hayatiseyretmeyegelmisim ecosummm ayyyyy bir yıl olmuş hemde kesin söylüyordur 🤣🤣🤣 bende 1 ay gibi gördüm bir an