Mom544154 Merhaba kızlar şunları yaptım saç dökülmem azaldı diyen var mı? Kan değerlerime baktırdım takviyelerimi aldım. Ekstra öneriniz var mı?
Rubab_Mommy Mom544154 Badem yagi suruyorum sac diplerime.Hem dokulmeyi durdurdu hemde bakim gibi oluyo sacim boyali oldugu halde yumuşacik.Bide elidorun turuncu şampuanini kullaniyorum. Cok iyi
Mom544154 Aynur13 benimde öyle. Cildiyeci korona sonrası bu şikayetle gelen çok oluyor dedi. İnşallah durulur saçıl kalmadı
Mom544154 Momyboygirl hayır bakım yağları almayı düşünüyorum ya da sarımsak zeytinyağı falan uygulamayı düşünüyorum. Bakım kremleri inandırıcı gelmiyor pek
Momyboygirl Mom544154 kız hayır ben boya uyguladım 15 yaşımdan beri mafoldu 😄 şimdi uygulamıyorum bakım kremi aldım onu uyguluyorum çok iyi geldi
Asyaayaz1 Hafif egzamam var diye aktardan bıttım sabunu almıştım saç dökülmesine faydası olduğunuda duymuştum ve emzirmeden kaynaklı dökülen saçlarım şimdi dökülmüyor ve kullanalı sadece 1 hafta oldu👌👌
Mom544154 Asyaayaz1 bak iyi dedin bu sabunu ben neden düşünemedim hep görüyordum aktarda. Çok sağolasın🥰
Yazelinannesi Asyaayaz1 saç dökülmesine bire bir bıttım sabunu bende almıştım 1 sefer kullanmama rağmen baya işe yaradı hatta biotin takviye edici tablet kullanıyodum saçım için ama en etkili bıttım sabunu oldu ve sadece bıttım sabunu kullanıyorum.
Asyaayaz1 Mom544154 rica ederim canım ilk başta saçları çok kurutup sertleştiriyor onun için saçlarıma biraz krem yada yağ döküyorum yada sprey sıkıyorum taramakta zorlanma yaşamamak için bilgin olsun 🌸
Mom544154 Asyaayaz1 evet baya sertleştiriyor saçları sabun. Kullandıktan sonra yağlarım biraz uçlarada krem sürerim artık
Momyboygirl Mom544154 https://resimyukle.io/r/c7mt3v9VwR haftada 3 gün bolca kullanıyorum bekletiyorum saçımda duruluyorum
Rubab_Mommy Mom544154 Yokk ya kaşindirmiyo.Sur 2 saat beklet o sirada başini tulbentle bagla sicakda daha etkili oluyo.2 kez şampuanliyinca cikiyo rahat.Benim sacim belden (ciktigini anlatmak icin belirttim) her banyo yaptigimda yapiyorum rahat cikiyo.Ama yikarken kafank one egerek yika vucudun yaglanmasin😄