aselannesi33 Bebeğim 4 ay 17 günlük kulağını deldirmek istiyorum ama bi yandan kıyamıyorum bi yandan da kimisi diyo 1 yaşını bekle bende 1 yaş da deldirince kulağıyla oynar sürekli diye düşünüyorum sizler ne zaman deldirdiniz?
Damla29 aselannesi33 1 yasını beklemeyin benimkini biraz büyükken delmişler. Kulağım sanki agır küpe takmıssın gbi kocaman delik var yanına bi tane daha deldiirdim o yüzden cok aşağıda kalıyor küpe diye haraketlenince daha zor olur
150421Elis aselannesi33 Bence hiç deldirmeyin ne gerek var ki,kupeyi ceker kulagini yirtar felan Allah korusun en korktugum şey,buyuyunce kendi ne zaman isterse ozaman deldirsin benim dusuncem bu.
Havuclumama aselannesi33 ben bugün yaptım 2 buçuk yaşında benim ki. Ezaci kız dedi ki dün 4 aylık bebeği deldirdim kulağını. Hiç ağlamadı dedi en iyisi dedi vallahi. Erken çabuk iglesir bilmezler bile yapın gitsin bence …
Ikra_2021 Benimde bebeğim 5 ay 3 günlük kıyamıyorum deldirmeye😔 ki belki ilerde kendi isteğiyle deldirir bu kararı ona bırakıyorum o ne zaman isterse o zaman deldirsin😊
Asell4 Bende bursa beklim bebeğim 4 aylık bazıları erken deldirin saha çabuk iyileşir oynamalar diyorlar ama bilemedim bende kararsizim🤷♀️
Nurhan88 aselannesi33 ben ilk kızımı 3 aylık deldirmiştim hiç sorun yaşamadık hemen iyileşti acı yok zaten sadece tabancanın sesi biraz ürküttü o kadar ikinci kızımı pandemi dolayısıyla deldirememiştim 2 ay önce deldirdim 10 aylıktı hiç sorun yaşamadım onda da çok şükür elini götürmüyor kulağına hiç ben çeker diye korkmuştum ama öyle olmadı herkesin kendi tercihi tabiki ama bence erken deldirmek daha iyi acı hissetmiyorlar hemen iyileşiyor
S_x_w aselannesi33 kulakla oynamak bebeğe göre değişiyor..ilk kızımı 9 aylık deldirdim çok oynardı kulağıyla normalde de ve 3 küpe kaybedince küpeleri çıkarmıştım şükür kapanmadı..şimdiki bebeğimi 1 yaşında deldirdim ve hiç oynamıyor henüz 3 hafta oldu deldireli..