Berna0612 Merhaba nasıl geçiyor bebekle gününüz acaba biz 2 ay 15 günlük olduk 2 ay aşısını yeni bugün olabildik huzursuz geçiyo 🧐
Necla123 Berna0612 2 ay 17 günlük olduk bizimki sürekli ağlamaklı mama içmek istemiyor çok zor geçiyor
Angel00 Berna0612 1 ay 16 günlüğüz alerjimiz var canımız sıkkın bakalım bizi nasıl be süreç bekliyor 🥲
Berna0612 Necla123 gazı vardır almaya çalışın benimde büyük kızım kolikti 2 yaşında anca geçti 🙆♀️Allahım yardım etsin inşallah 🤲
Gulkizim Berna0612 2 yaş mı?😥 Alıştıra alıştıra yazsaydınız keşke ben daha 4 5 ay sürme fikrine alışamadım kolik durumunun :( off size çok büyük geçmiş olsun
Berna0612 Necla123 mama içirmiyorum sürekli sadece bi kaç saatliğine dışarı çıktığımda kayınvalideme bırakıyorum Bi 90 cc içir diyorum hepsini biteremiyor bile.
Berna0612 Gulkizim inşallah sizinki kısa sürer benim komşularım bile illallah çekmişti sabır diliyorlardı bana🤣 çok zor zamanlardı ama gecti çok şükür 💕 💕 💕
Seymust Mihrimahim16 Berna0612 Gulkizim 2 ay 2 günlüğüz bizde iki ay aşısını az evvel olduk inşallah sıkıntısız geçer. Uyku düzenleriniz nasıl gece uykusuna saat kaçta başlıyorsunuz benim 12- 1 olmadan uyumuyor ve sürekli emmek istiyor fazla geldiğin için de kusup çıkarıyor
Berna0612 Mihrimahim16 stres yapmayın sizden bebişe gecer sakin olmaya çalışın sıkıntısız atlatırsınız inşallah 🤲
Mihrimahim16 Seymust aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum malesef her gün üst baş değişiyoruz 😭 gece 1 de uyku moduna geçiyor
Seymust Mihrimahim16 bazıları yazmıştı 9 da 10 da gece uykusuna başlıyoruz diye bende sadece benim kız geç uyuyor sanıyordum yalnız değilmişiz 😄
Berna0612 Mihrimahim16 benim minnoş ta kusmuklu günde 2 yada 3 kere değiştiriyorum bide beni batırmasa bende onunla beraber değişiyorum 🙈🙈