Yusuf_Talhanin_annesi zehyag61 hımmm ☺️ Yorum için Çok teşekkürler 🌹 anladım ki gaz için en iyisi dr. Browns 👍🏻
Yusuf_Talhanin_annesi asocialmom gönlümden geçen lansinoh almak ymarım meme reddi yaşamam 😥 yorum için teşekkürler 🌹
daisybebek Yusuf_Talhanin_annesi aradan çok zaman geçti merak ettim bende lansiu biberon düşünüyorum, bebeğiniz sizi emdimi inşallah ret yaşamadınız, bende sadece emiziyorum işe başlayacağım ret olursa diye korkuyorum
Yusuf_Talhanin_annesi Candy_liz Evet haklı olarak meme onlara zor geliyor 🤦🏻♀️😥 inşaAllah mememi bırakmaz ennn büyük korkum bu
Yusuf_Talhanin_annesi bilgibulutu bende aldım ☺️ Burada çoğunluk memnun kalmış.. inşaAllah bizde severiz ✌🏻
Belis- Fatma_zynpasya55 arkadaşın dediği gibi bizdede öle oldu. Bnm kızımda hep brown emdi ama damağı bi ara yara olsu ve asla kabul etmedi sağma makinemin biberonu lansinoh onu kabul etti ve öle gitti
Belis- Ve bence anne memesine en çok benzeyen lansinoh dr brawn akış açısından anne memesibe yakın deniliyo bnce
Tgbalmila Egesem hangi alıştırma bardağını kullandınız acaba bizde meme reddi yaşıyoruz kaşıkla ve enjektörle denedim kabul etmedi