hulyaaa-123 sabah on bir on iki arasında kahvaltı etmiş oluyorum. Daha sonra kahve içiyorum meyve tüketiyorum. Ama genelde muz oluyor spordan önce enerji verdiği için. Bazen salata yapıyorum istediğim şeylerden. Bazen bisey yiyesim gelmiyor öyle diyim. Kahvaltıda iki dilim tam tahıllı ekmek yiyorum ama dilim dediysem büyük boy degil. Onun dışında istediğim hersey var. Ama zeytin ve peyniri sinirli tutuyorum. Beş zeytin kibrit kutusu kadar peynir. Geriye istediğim ne varsa diyim ölçülü porsiyonda. En son akşam en geç yedide yemegimi yemiş oluyorum. Cok nadir yedi buçuk olur. Oda mecburi durum varsa. Sonrasinda istersem kahve istersem sadece su veya bitki çayı. Günde bir kez mutlaka kiraz sapi çayı içiyorum. Güzel ödem attırıyor. Bu kadar detayli yazmak istedim çünkü gercekten onceden zayif biriydim diyet derdim hiç olmamıştı. Çoğu kez başlayıp başlayıp biraktim dayanamadim. Ama bu yaptığımi baslarken kafamda diyet demedim. Bilinç altima sağlıklı düzenli beslenmek diye işledim. Inanin ilk haftadan sonra bünyem alıştı istesemde ne fazla yiyebiliyorum nede acıkıyorum. Açlık gece on ikiden sonra geliyor. He birde en önemli detay, yemekten yarım saat önce, yemek esnasinda ve yemekten bir saat sonraya kadar su tüketmiyorum. Midemin ekstra genislememesi için. Bununda çok etkisini gördüm diyebilirim. Umarim denersiniz cidden faydasini çok gördüm. Verdiğim kilo az bile olsa, bedenimdeki değişiklik gözle görülür hale geldi. 🌼 Yani uzun lafın kısası, sabah on bir ile akşam yedi arası beslenip diger sureler 16 saatlik açlık süresi oluyor. Oynamalar yapabiliyorsunuz tabi. On iki sekizde yapabilirsiniz.