Aysegulmemduh Bayanlar oglum 3 gundur ishal vede poposunda kizariklik var sudocrem kullaniyorum bezinide baglamadan pamuklu bez kullaniyorum yani baska bi yontem varsa yardimci olurmusunuz
merveae56 Aysegulmemduh kantoron yağı varsa ondan kullan geçiriyor hen bide eczaneden probiyitik al bizde geçenlerde isal olduk bez dayanmadı poposu kıpkırmızı oldu entore germina aldım eczaneden de atlattık şükür
Albertosss Aysegulmemduh Arko krem sür canım bende aynısını yaşadım diş çıkarma döneminde oluyor normalde sudokrem kullanıyorum ama anlattığın şekilde olunca Arko birebir dene dua et 🥰
Alyatrd Aysegulmemduh ishal için bişey kullanıyor musunuz , bide gece kaka yaptığı zaman değiştiriyor musunuz altını , bizde 2 gündür ishaliz de 😑
Aysegulmemduh Albertosss valla 2 gundur duamdasin allah razi olsun senden rabbim ne dilegin varsa kabul etsin sukur gecti azicik kaldi oda 1 2 gune gecer insallah
YeldaKuzey Bepanthol aldık benimde oğlum ishal ve çok pişik oldu önce yıkıyorum sonra kremi sürüyorum 1 günde geçirdi şiddetle tavsiye ederim
Aysegulmemduh YeldaKuzey bepanthol iyi gelmedi cnm bol bol yikayip kuruluyodum hatta bezine pamuklu bez sarip bagliyodum hic fayda etmedi sadece bi bayan arko sur dua et dedi onun dedigini yaptim gecti
merve1654 Diş çıkarma döneminde benim oğlumunda poposu çok kızarıyo bol bol ılık duş ve sudocrem sürmenizi tavaiye ederim
Aysegulmemduh Alyatrd degistiriyorum cnm ben leblebiyi toz haline getiriyorum blendrda sonra 1 tane muz 1 portakal suyu sikip verdim ishali durdu sukur birde patates haslayip verdim