asyaninannesiiiiiii 3 ay 10 qünlük oldu bebişim buqun snki kucağımda oturmak istiyor qibi sizce yavaş yavaş oturmalı mıyım
Katy asyaninannesiiiiiii simdi gelirler cok sakıncalı aman yapma beli kemigi yamulur demeye. 2,5 aylıkken baslattım 15 dk gun ıcınde desteklı oturttum zaten cocukta istekliydi sizin bebek gibi. 4 ay sag sol döndü. 5 ay yuvarlanma emekleme 6. Ay desteksiz oturabılyor
emy_yucek asyaninannesiiiiiii 4. Ayda yavaş yavaş oturtabilirsiniz destek vererek bir sakıncası yok. Benim kızımda dikiliyodu 4. Ayında aralıklarla oturtuk biz sorun olmadı.
ofkelisirin asyaninannesiiiiiii vallahi benm bebeğim 3ay 6 günlük oldu ama kendisi zorla kucagımda oturmak için başını hep kaldırdı oturtuyorum mecbur 2 bucuk aylıktan beri böyle
Lulemom asyaninannesiiiiiii 3.5 aylıktı elinden tutunca kendini çekip kalkıyordu. Doktorda sırt kasları gelişmiş yavaştan oturtmaya başla kısa kısa dedi.
cicekbahcem Katy desteksiz oturma nedir. Yani arkasında yastık yokken yanında yastık Yokken iki üç dakika oturuyor bu desteksiz demekmj
Zeynebinannes Katy kızım 3 buçuk aylıktı dönmeye başladı, şimdi 4 buçuk aylık ama yuvarlanmıyor. Birde yüzüstüyken poposunu kaldırıp kendini ittire ittire biraz gidiyor daha erken ama bazı bebek hiç emeklemiyormuş, bu ilerde emekleyecek mi demek 🙂
Katy bisenakillisinzaten erkenden yüz sırt üstü dönmeler vs alıstırılırsa bebege ve bebekte istekliyse daha kolay oluyor hersey
Kaderlmc ofkelisirin benim kızımda öyle kucağımda yatış pozisyonu yaptığında direk kafasını kaldırıyor ama daha oturtma kemikleri batar dediler hep şimdi 4 ay 2 günlük hala aynısını yapıyor oturtabilir miyim artık yavaş yavaş
Zeynebinannes asyaninannesiiiiiii YouTube de Dr Osman Gönülal diye bir Dr var 3. Aydan itibaren destekli oturtmaya başlayın diyor izlemenizi tavsiye ederim,benim kızımda çok hevesliydi kucağımda kendi kendini oturtuyordu bir sıkıntı yaşamadık yani
asyaninannesiiiiiii Zeynebinannes aynen takip ediyorm videolarını biraz önce izledim 6. Ayda ek qıda için desteksiz oturması şart diyor o yuzden bizde buqun başlayalım hayırlısıyla 🤗
Gamziss573838 asyaninannesiiiiiii Bizimki 3 aylıkken oturmak istedi kendi kafasını kaldırdı sürekli inatla yavaş yavaş oturttuk su an 4 ay 21 günlük destekli oturuyor baya 😍
Nilunas 4 ay kontrolünde sordum ben doktora bziimki baya oturmaya ayakta durmaya meraklı destekli oturtabilirisn 4 bucuk aylık olunca dedi ayakta durması için çok erken dedi
Alpbeybi Zeynebinannes 6 aylık emekler muhtemelen desteklerseniz. Benim de öyleydi 5,5 aylıkken emeklemeye başladı. Karşısında oyuncaklar koydum kendim geçtim teşvik ettim hep. 6,5 aylık çok hızlı gidiyo tutamıyoruz
Kaderlmc Zeynebinannes Benim kızım da öyle yüzüstü koyduğumda yaptığı tek şey popoyu dikip ayağıyla kendini ittirmeye çalışıyor bir de altını değişirken yapıyor ayaklarını koyup yukarı kaçmaya 4 ay 2 günlük ama daha dönmedi hiç kızım daha
Zeynebinannes Alpbeybi yaaa çok hevesliyim gerçekten o şekilde görmek için inşallah emekler çabucak😊😁 hiç ama hiç yatmak istemiyor 🤷🏻♀️ Yatırdığımda kafasını anında dikiyor almazsam kıyamet kopuyor en azından emekleyince biraz rahatlarız kızım da bende 😀
Zeynebinannes Katy bir şey daha sorsam size YouTube de falan da bulamadım da sırt üstüyken yüzüstü dönüp ara vermeden tekrar sırt üstü dönüyor bu yuvarlanmak mı acaba 😁