SeninAnnenBirMelektiYavrm Kızlar oğlumun 2 aylık yüzü alerjiden dolayı kıpkırmızı iyi gelebilecek bi krem öneriniz var mi acaba sudokrem sürüyorum ama iyi gelmiyor
bisenakillisinzaten SeninAnnenBirMelektiYavrm ben kızarıklıklara mustelanın cicastela kremini kullanıyorum iyi geliyor bir bakın isterseniz
MeLSeR SeninAnnenBirMelektiYavrm bende sudocrem sürmüştüm düzenli kullanınca faydası olmuştu ama içeriği temiz değilmiş. Sonra sürdüğüme çok pişman oldum.. çünkü Elleriyle ağzına taşıma ihtimali olabilir. Mümkün olduğunca kuru tutun. Yani sürekli suyla yıkamak filan iyi gelmiyor. İçeriği daha temiz doktorunuzun ya da eczacınızın önereceği kremlerden kullanın.. zaten zamanla geçiyor..
yusra60 SeninAnnenBirMelektiYavrm Bepanthol pişik kremi sürün varsa iyi geliyor hemşire arkadaşım önermişti
SeninAnnenBirMelektiYavrm bisenakillisinzaten sağol cnm deniyim bakiyim bide onu gün geçtikçe daha kötü oluyor
MeLSeR SeninAnnenBirMelektiYavrm bence kesinlikle yüzüne sudocrem sürmeyin.. mustelanın filan içeriği daha temiz..