Omersmom Selam hanımlar. Gece gece yazmıştım ama sanırım post coook gerilerde kaldi kimse birşey yazmamış bu yüzden :) çocuğumu 2 yaşında işe gideceğim için kreşe başlatmak istiyorum. Henüz hem emiyor hem emerek uyuyor hem bezli. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler böyle durumda olanlar var mi çocuğunu 23 aylik kreşe gönderen lütfen imdaaatt
Dmt-01 Omersmom tam 24 aylık başladı kreşe ama emmiyordu o konuda sıkıntımız olmadı emzik emiyor normalde ama kreşte hiç istemiyormuş uyurkende ya benim elimi tutup uyur ya suluğunu biberonunu tutup uyurdu ama kreşte onlarıda aramıyormuş yatırınca beş dk geçmeden uyuyormuş öyle diyo görevliler altını bezli benim kızımında ama o konuda sorun yok zaten orda değiştiriyorlar iki haftayı geçti şimdilik sorun yok sadece sabah uyanınca kreşe gitmek istemediğini söylüyor ama kreşin kapısına varıpta öğretmenini görünce kucagına atlıyo kadının hemen😍
Eminos Omersmom emzirmeyi yavastan biraktirin bezini de dert etmeyin orda degistirirler zaten ama cocugunuzda sinyal varsa ogretebilirsiniz oglum 25 aylikken ogrendi tuvaletini
Omersmom Dmt-01 ayy maşallah nazar değmesin ne güzel bizimki konuşmuyor yani kendini ifade ediyor ne istediğini ama çoğu kelimeyi çıkaramıyor ortantasyon süreciniz nasıl oldu acaba
oyanamoy Dmt-01 Bu yazınız bana çok güç verdi. Yazın bende işe baslayacagim ve tam 24 aylık olacak kızım. İnsaAllah bizde sizin gibi çok çabuk uyum sağlarız 🤲
seymaensar16 Dmt-01 birşey sorabilir miyim kreş saatlerini siz mi belirliyosunuz yani çocuğunuzu servise verip servisten alacak birisi var mı siz işteyken
Dmt-01 Omersmom ilk görüşmeye gittiğiMizde kreşin müdürü kızımın yaş grubundaki öğretmeniyle oyun odasına gönderdi zaten biz görüşürken kızımıda kameradan izledik sürekli gayet güzel uyum sağladı ilk andan itibaren oryantasyon sürecimiz çok kısaydı bizim zamanımız yoktu benim işe başlamam gerekiyordu hemen oyüzden iki gün birlikte gittik zaten ilk gün görüşme ikinci gün kayıt için sonraki gün yarım gün bıraktık sonraki gün tam gün bıraktık sorun olmadı hiç çok şükür hala sabahları babasına nazlanır gitmek istemiyorum diye ama bırakırken dediğim gibi öğretmeninin kucagına atlıyor hemen maşallah 😍🧿
HeyMoms Omersmom ben de eylülde oğlum tam 2 yaşındayken döneceğim çalışma hayatına.oğlumu kreşe vereceğiz mecbur ama şimdiden içim içimi yiyor nasıl alışacak diye😢😢😢
Omersmom HeyMoms çocuk doğduğundan beri var olan bir strest bu ama merak etmeyin zaman yaklaştıkça azalıyor korkunun ecele faydasi yok diyor insan :)
Omersmom Dmt-01 ayy maşallah ya. inşallah bizimkide çok çabuk alışır böyle anne olunca vicdan sürekli devrede bekliyor malum
mrvcr Omersmom ben 20 aylık gönderdim. memeden yeni ayırmıştım ama emiyor olsaydı da sorun olmazdı. şu an 2 yaşına girmek üzere hala tuvalet eğitimine başlamadık. ilk 1-1.5 ay biraz sancılı geçti. ama alıştıktan sonra o da ben de gayet mutluyuz. ayrıca gelişimine inanılmaz derecede katkısı oldu. iyi ki bakıcı yerine kreş tercih etmişim diyorum.
mrvcr Omersmom alışır inşallah. siz sadece güvenebileceğiniz bir yer bulun. gerisini onlar bir şekilde hallediyor zaten ☺️
Cancansmom Omersmom evdeyken gündüz uykusunda çok zorlanıyordum, orada uyuyomuş hemen😅nazları bize🤣 başlarken çok korkularım vardı ama maşallah her şey yolunda şu an. İlk 1 ay çocuktan ziyade benim için alışma süresi daha zor geçti.
momanneee Bende göndermek istiyorum kreş ariyorim onerebileceginiz ilgili güvenilir varsa onerebilirmisinz İstanbul için. Bi de oralarda fiyat durumu nasıl ne gibi oduyorsnuz aylık
Omersmom Cancansmom içime biraz su serpildi valla sağolun normalde evde nasil uyutuyordunuz peki orda nasil uyutuyorlarmis ki
Dmt-01 oyanamoy inşallah🤲Anne olmak çok zormuş ilk tüm gün bıraktığımda sabah öğretmenin kucagından bana gelmek için öyle bi çırpınışı vardı ki kimsesiz gibi yavrum orda bıraktım diye çok ağladım eşimle kreşin önünden ayrılamadık arabaya binip oturduk öyle ağladık eşim çık işten çocuğumuzdan önemli değil dedi hatta epey kötü olduk ama öğretmeni de farketmiş bizim kötü oldugumuzu hemen resim video attı o ağlayan çocuk gitmiş yerine ordaki insanları uzun zamandır tanıyormuş gibi sanki oyun oynuyo kahkahalar atıyor mutlu bir çocuk gelmiş sanki bizde resim ve videoyu görünce rahatlayıp öyle ayrıldık ordan iki hafta boyunca hergün öğretmeni resmini videosunu attı zaten şimdi etkinlik yaptıklarında atıyolar ama istersek atıyorlar yine sadece ilk verirken zor oluyor ama alışacaksınız hep birlikte
Cancansmom Omersmom ben emzirerek ya da biberon ile uyutuyordum, başka türlü uyumaz diye hatta biberon bırakmıştım kreşe. Hazırlamış formula sütü biberonu,bizimki içmemiş,bakmış diğer çocuklar yataklarına yatmış uyumaya çalışıyor bizimki de uyumuş😅
mrvcr Omersmom oğlumu evde uyuturken ya ben yanına yatarım öpe koklaya okşaya uyutmaya çalışırım (hatta çocuğu zaman anne memeyi aç der, yanağını koyar üstüme öyle uyur) ya da babası ayağında sallayarak uyutur. hala öyle uyuyor. kreşte hadi uyku saati deyip yatağına koyuyolarmış ve gözlerini kapatıp uyuyomuş 😱
BusbusveHashas Omersmom aynı ben. Oğlum 20 aylık artık kaçırdığım kadrolara oturup tuvalette ağlıyorum. Ama başlamam lazım nisanda yaşı dolunca oyun grubu sonra yarım sonra tam vereyim diyorum. Gel gelelim oğlum daha okula gitmeden her ay hasta ( mesela 4 gündür ateş içinde) okula başlayınca sçtk.
Omersmom BusbusveHashas bizimki de çok sık hasta oluyor ve daha büyük sorunumuz uyku duzensizligi uykusunu bir türlü düzene koyamadim en çok bu yüzden kreş istiyorum bi gün sabah 6da uyanip gündüz uykusuna yatiyor ve gündüz uyuduğu gün gece 2de 3te uyuyor. Ve öğlene kadar uyuyor yani düzen sıfır. En azindan diyorum orda yorulup düzene girer çünkü gurbetteyiz çocuk yalniz büyüyor en yakın arkadaşı tv :( yakın arkadaşı