Gnl19 Arkadaslar kızım 1 yaşında iki gündür öksürük var ama genelde geceleri öksürüyo kuru kuru bugün aile hekimine gittik kontrol etti ciğerleri temiz dedi öksürük şurubu da vermedi şuanda biseyi yok die kızlar acaba napsam pekmez veriyorum bazen bal öksürük dışında biseyi yok şimdilik bilemedim🤦♀️
TheBaby Gnl19 Gece öksürüğünün sebebi tozakarlarına alerjidir. Önlem alınmazsa gündüz de devam eder öksürük. Eve çamaşır asmayın. Yatağında bambu çarşaf yorgan yastık kullanın. Evde yıkanabilen halılar kullanın. Evi düzenli havalandırın. Yünlü tüylü şeyleri uzak tutun ve alanında gerçekten uzman bir alerji doktoruna götürün. Soğuk algılığı ile alerji karıştırılan bir hastalık çünkü. Alerji uzmanı olmayan doktor anlamıyor. Tedavis var. Geç kalmayın. İlerleyince burnu tıkalıymış gibi belirtilerde başlar. Siz soğuk algınlığı zannedersiniz ama hiç bir tedavi sonuç vermez. Aklınızda olsun.
Slyshn Gnl19 ıhlamur demleyip içirin azar azar iyi gelir içine de bir iki damla limon damlatın boğazı rahatlar. Yünlü tüylü şeyleri ( battaniye, kıyfetleri vs.) peluş oyuncakları yatagından ve bebişten uzak tutun. Geçmiş olsun kzuucuğa 💕
Waffle Gnl19 merhaba 👋 bir ay önce aynı durumu bizde yaşadık. Odasını sık sık havalandırın , serum fizyolojik ile burnunu sürekli temizleyin. Kalorifer suluğu kullanın yoksa ıslak havlu koyun, ve bol bol su içirin zamanla düzelecektir inşallah
Feridekoca TheBaby bizimde bi hafta dir o şekilde uykudan ziyade uyanırken boğazı kurumuş gibi gıcık varmış gibi oksuruyo odayı havalandiriyorum ama kizim 29 aylik tam olarak hangi doktora gitmemiz gerekir
TheBaby Feridekoca Alerji doktoruna. İyisni bulmak için araştırın google dan hasta yorumlarına falan bakın. İstanbul daydanız ilhan hatipoğlu ben zor buldum ama şükür çare oldu derdimize. Bizde yanlış teşhisten dolayı çektik bayağ. 5 yaşında ilhan beyi bulup gittik doktor çözdü durumu