Ygz Onedroplove işte bu sayede primadan coğu kişi vazgecti suan etrafımdaki herkes degistirdi acıkcası ben gibi pişik yapıcak şöyle olucak diye deli gibi düsününlerde vazgecemiyor kolay kolay ama mecbur cocuklarımız icin vazgecmeliyiz🤔
Onedroplove Ygz aynen öyle insanın bir kez dili yanınca başka beze cesaret edemiyor yoksa hem çok para verip hemde zararlı bir bez kullanmak istemem tabiki
Ygz Gecesmom para mühim degil cocugun cildi tahriş olmasın yeterki🙏🏻 Sleepyle baslıcam bakalım inş degistirmeyiz pişik falan yapmaz😕
Ygz Onedroplove bende sleepy aldım inş birsey olmaz 😞 bebekten bebege degisiyor cildim hassaslıgıda önemli tabi
NihanEdis Bebeğim konusunda aldığım en iyi karar huggies Türkiye'den çekilme kararı alıp Migroslarda indirim yapınca 13 paket huggies almak oldu☺️ Üşenmedim hesapladım tam 700 adet bez 140tlye aldım. Adet fiyatı 20kuruşa geldi yani. Şehir dışına çıktığım zamanlarda canbebe sleepy ve jenny&willy de denedim ama en iyisi kesinlikle huggies oldu. Elimde kalan son 3 paket bitince migrosun kendi bezini deneyeceğim. Beğenmezsek yandık😞
Ygz NihanEdis bende huggies olsa hic düsünmeden alırdım😕 bende bugün sleepy aldım deniyecegim bakalım 😒
Yeliz Ygz canbebe, sleepy, molfix, goon minik paketler alıp denicem mecbur. Bizde premium care kullanıyorduk 😔
Ygz [bilinmeyen] bunu kimseye anlatamazsın ama 🤔 ben artık anlatmıyorum isteyen istedigine inansın vicdanen bilgilendirme görevimizi yaptık☺️
Onedroplove Ygz inşallah memnun kalırsınız Migros’un bezi birde goon marka bezde iyiymiş elimdeki bezleri bitirip denesem diyorum ama Göze alamıyorum ne yapacağımı bilemedim valla ne günlere kaldık kullandığımız herşeyde zararlı bir madde paramızla sağlığımızdan oluyoruz
Ygz Onedroplove aynen oyle kendi sağlığım olsa neyse ama el kadar bebek olunca. 😒 ben bugün gectm sleepye inş memnun kalırım Yoksa minies denicem migrosunki😕