Ygz İnstagramda @mühendisinoğlu diye bir sayfa var bebeklerimize kullandığımız tüm ürünlerin içeriklerine bakıp bize öneride bulunuyor ben bebeğime prima kullanıyordum fakat primanın içinde yok yok🤔 ne ararsan var alkol,losyon,petrol vs şimdi bezi değiştirme kararı aldım fakat pişik olmasın istiyorum hangi bezi almalıyım hangisinden memnunsunuz kızlar 🤔 bi kac firmadan numune istedim ama sürekli deneyip cocugun poposunu maffetmek istemiyorum😞
tgc Ygz her cocuk farklıdır ama kucuk kızım sleepy buyuk kızım canbebe kullanıyorum memnunum canbebeyi kampanyası nette uygun diye aldım
Onedroplove Ygz bende bu sebepten değiştirdim molfixe geçtim pişiği geçtim mantar oldu daha başka bez deneyip riske atamam 1 hafta ilaç kullandık primada çok şey yazıyor ama hiç şikayetim yoktu tekrar döndük maalesef primaya
Pinkoloji Ygz bende prima premium kullanıyorum. Hatta 2 aylık aldım. bitsin sleepy denicem. Goon ün da premium u varmış. Denemek lazım. Migros un bezi de iyi diyorlar. Ah hugies bizi mi buldun pazardan çekilecek 😾🤦♀️
Ygz MiracAlpinveUmutunAnnesi peki prima gibi yenidoğan özelliği varmı premium care gbi bilmedigimden soruyorumda🤔
Onedroplove Ygz bende araştırdım aynı şeyler hemen hemen her bezde var bazılarında yarı yarıya daha az olanlarda da hep şikayet duyuyorum birinde birebir yaşadım zaten molfix için iyi dediler mantar oldu şimdi muallakta kalıyorum hangisi daha kötü
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ygz valla canım ilk 3ay komili kullandım oda çok iyi bir bez bizde pisikyapti ve sizdirdi Sleepy e geçtim 😊
serenaysimsek Bende dün sizin gibi o paylaşımı görünce sleepye geçtim. Dünden beri kullanıyorum şuan için bi sıkıntı olmadı devam etmeyi düşünüyorum.
ygmr Ygz bende hala kullaniorm.prima sleepy kullandim memnun kaldim.si.di.molfix aldim baya bi insallah oyidir primanin fiyatlari ucmus bence sleepyde aratmuor primayi sizdirma tasirma pisik hic bisey olmadi deneyin
Gecesmom Bende takip ediyorum ve primayı bıraktım o paylaşımdan sonra. Zaten sızdırıyordu. Goon aldım dünden beri kullanıyoruz şimdilik bi sıkıntı yok fiyat olarakda yarı yarıya fark ediyor ya şaka gibi. Neden veriyormuşuz primaya o kadar paraları madem zararlı bide.
Ygz Gecesmom ah ah en pahalısı ve en zararlısı 😞 israilin olunca Basından almamalıydık😤 goon bende cok düsündüm ama işte oğlumuda pişik yapmak istemiyorum artık iyi bir secim yapmam lazım biran once
Ygz Onedroplove prima hem pahalı olup hemde cocuklarımıza zehiri veriyor resmen 😞 ben acıkcası degstrmek isyorım biran once yazık günah 🙄 bazılarında losyon vardır kabul edyorum ama bu saydıklarımda alkol petrol gibi seyler yok en azımdan primadaki gibi
Ecrinminam Ygz kızım 2 buçuk aylık doğduğundan beri sleepy kullanıyoruz hem bez hem ıslak mendil çok da memnunuz 🤗
ilknurcelik Ygz bu doğru mu ya ?? Elimde şuan 300 küsür tane prima premium care 4 numara var. Ve çok da memnunum. Bence hepsinde o maddeler vardır
Ygz ilknurcelik hayır yok belgeli sekilde zaten gözüküyor prima bildgimz zehir bendede nerdeyse 4 5 paket bez var bi dünya param gtsede cocugumun saglıgı önemli heleki alkol ve petrol varsa hic kullanmamalıyız🤭