Akts Bebeğim 4 aylık son 1 haftadır gece nerdeyse saatte 1 kalkıp beslenmek istiyor ya da huzursuzlanıyor. Ayağımda sallayarak uyutuyordum son 3 gündür sallanmak istemiyor kucağımda uyumak istiyor o da ağlayarak. Başına gelen var mı neler yaptınız?
arzuublm Akts 🙋 4,ay 19 günlükten selamlar aynı durumdayız çare bulamıyorum artık atak donemi sürekli uyanıyor uyumuyor
Yoruldum Akts Dün benim bebeğim de yaptı aynısını , normalde bir defa uyanırdı dün hep ağlayarak uyandı sarıldım uyuttum koydum tekrar uyandı zorlu bir geceydi . 4 ay 3 günlük
Esen3535 Akts 4 ay 11 günlük saatinde uyuyan gece 1,2 kez kalkan kızım 1 haftadır saat başı kalkıyorum emiyor ayni durumdayız
Akts Yoruldum dedikleri gibi 4 ay atağı sanırım. Gün içerisinde de sürekli bağrınma halinde sürekli ilgi istiyor. Geçecek inşallah 😇
ikircikli_kircicegim Biz de 4 aylik olduk. Gündüz uykusu nasıl? Benim bebeğim gece iyi uyurdu bu ara geceleri uyanıklık arttı. Gündüz uykularını düzenlemeye başladım. Gündüz fazla uyuyunca gece uyumuyor gibi.
Akts ikircikli_kircicegim gündüz uykuları iyi. Bazen gündüz de gece de çok iyi uyur. Bazen gece de gündüz de uyumaz gözlerini kapatıp ağlar uykuya dalamaz. Her gün farklı 🤷🏻♀️
ikircikli_kircicegim Akts bir de gündüz sık beslemeyi dene. Öyle gece daha az beslenmek isteyecektir. Ama dis cikarma sancıları varsa bu ara uykuları bölünüp emmek istiyor da olabilir. Bizim ilk dis çıkmaya başladı bile.
Akts ikircikli_kircicegim düzenli uyutmaya çalışıyorum hep aynı saatlerde uyutuyorum ama sızlanmaktan saati geçiyor. Dişlerinin kaşındıgını düşünüyorum bende 😞gündüz gece beslendiği gibi verimli değil
Bedisayaz Biz de tam 4 aylığız aynı sıkıntı son 1 haftadır bizde de var.. eskiden gece en azından 3-4 saat kesintisiz uyurdu şimdi saat başı memede uyuyor bitik durumdayım işin kötüsü gündüz de memede uyuyor dinlenmeye zaman kalmıyor