Talhaninannesiii Kizlar bebegim yaklaşık bir aydan az bir zamandir emmekde direniyor sağarak veriyorum tabi hicbir makina emmek kadar kuvvetli olmasa da ; duzenli sağımda sütüm kesilir mi yada bu durumda olan anneler var mi ? Sütünüz azalıp eksildi mi?
Emir123ali Talhaninannesiii düzenli sağım yaparsan azalmaz ama emmek gibide olmaz siz yinede ara ara emmesini sağlayın inşallah emer
Anne1998 Talhaninannesiii sağmakla sütün azalmaz ama dewamlı bu şekilde verirsen memeni unutabilir araa ara memenide vermeye calış.
Elisatrgt Talhaninannesiii bebeğim 2ay 1haftalık doğdugundan beri hem emiyor hem sağıt veriyorum çünkü bazen emmek istemiyor sütün de hiç azalmadı sağarken hatta arttı diyebilirim
kullaniciadi0131 Talhaninannesiii biberonla vermezsen memeye döner sagarak emzirdigin kadar cok olmaz süt
Oykunil Anne1998 bende mele artı sağım gidiyorum memede hemeb uyuyo uyandırsam 6-7-8dk genelde böyle nasil doysun mutlaka sağım da yapiyorum acaba kendi emdiği günler gelcekmi
Anne1998 Oykunil gelir canm İnş sıkıntı yapma kendine sen bol bol emzir memende uyuması senin kokunu hissedip kendini güvende hissettiği içindir ☺️ sıkma canını zamanla yoluna girer hepsi
Mervengin Sürekli sağarsan memenin ucu da tahriş olabilir zamanla.Sütun gelmese de bebegin emsin.Az da olsa gelir aynı zamanda sağım da yapabilirsin.Benxe ikisini bir götürmen daha mantıklı
SEDANURRRR Talhaninannesiii burada birinden duymuştum duşta suyun altında emzirmeyi deneyebilirsn ten tene temas olunca sütün artar canım