25moonlight2021 Erolbsr bende vajinismustum. Benim sorunum hem fiziksel hem psikolojik olduğu için önce ameliyat oldum. Sonra terapi gördüm. İyi ki tedavi olmuşum. Size de tavsiye ederim
NihalAr- Erolbsr ben vajinismusun 3 günlük bir tedavi ile atlattım normal dogum yaptim vücudunuza ve kendinize inanin vajinusmus psikolojik kokenli oldugu icin genelde bilimci temizlemek cok önemli
DominikCumhuriyeti1 25moonlight2021 tam olarak nedir bu eltimde var gibi sürekli bahsedıyor ama bende bılmıyorum masıl olduğunuzu anladınız acaba
Erolbsr 25moonlight2021 cok mu ileriydi sizinki neden ameliyat oldunuz psiyatriye gitmeyi düşünüyorum
25moonlight2021 DominikCumhuriyeti1 fiziksel sıkıntı olabilir. Bizde birlikte olamıyorduk, kendimi kastığım için olmuyordu. Benim kızlık zarım yüksek kenarlı ve çok kalın olduğu için olmuyormuş. Onu ameliyatla aldılar
[silindi] 25moonlight2021 ahh ondan ben ne cektim. İnat ettim olacak diye 2 şişe şarap sonrası oldu😬sonra 15 gün kanamam oldu. Kalın tabalıymış zar
25moonlight2021 Erolbsr psikiyatri ile alakalı bir durum değil. Vajinismus eğitimi almış kadın doğum uzmanları bakıyor. İnstagramdan araştırabilirseniz benim doktorum Süleyman Eserdağ ve mazhar eserdağ ’dı
NihalAr- Erolbsr psikolojik tedavi gördüm ve egzersizler yaptırdı doktorum doğumum da çok guzel ilerledi
25moonlight2021 sariKizim_akKizim hayır zor değildi sadece kızlık zarını aldı zaten. Hemen ayağa kalktım ağrım sızım vs bile olmadı