ElifB08 Herkese selaaam, benim gibi tazecik uygulamaya gelen annelerimiz nasıl gidiyor bebişle alışma evreleri 🥲 Biz tam 1 haftalık olduk çok şükür 🤲🏼 Şimdi gece emme krizleri başlıyor, nedense gündüz uyuyup gece memeye yapışıyoruz 🤷🏻♀️
hevookeee ElifB08 40 dan sonra düzene girer şuan geceyi ve gündüzü ayrıt edemiyor yavrum daha bu dünyada olduğunun bile farkında değil 🥰
buselidunya ElifB08 ay hoşgeldiniz 🤩 daha minicikken uyku nedir bilmezdim sürekli emmek istiyordu kızım, ben de henüz cahil olduğum için uykumdan vazgeçemeyip niye uyanıyor sürekli yaa diye ağlardım ama şu an çok normal senin kokunu ister sürekli. Ah ah gözümde canlanır koskoca mazi 🥲
1995 ElifB08 merhaba hosgeldın taze anne hayırlı olsun rabbım analı babalı buyutsun daha dun gıbı aklımda buraya gelişim şimdi ise 4 ay 4 gunluk olduk bıle zaman su oncelıkle sunu dıyım benım bebıs gecede gunduzde uyumazdı gaz sancılarımız coktu gece gunduz kavramını ogretmelısın gunduz seslı aydınlık yerde uyut gece loş karanlık ortamda uyut zamanla rayına oturuyor canım gece emzırırken altını alırken bıle loş ortam sec gule gule buyut bebişini canım 💋💋💞💞
Durulina17 Aynı durumdayız cuma günü doğum yaptım gündüz gözünü hiç açmıyor gecede cin gibi asla uyumuyor nasıl düzelicez bilmiyorum
ElifB08 Durulina17 hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 🤩 gece-gündüz kavramını bilmediklerindenmiş 😓 tavsiye verecek anneleri piste almalı
Danlacann ElifB08 şuan biraz zorlanırsın ama İnan bana seni o kadar güzel günler bekliyor ki hepsini unutacaksın 😍 hele seni tanımaya anlamaya başlasın 💃 ben tüm gün uyusun diye dua ediyorum uyuyunca da özlüyorum 🥲
00000 ElifB08 gündüzleri daha çok aydınlık gün ışığında vakit geçirin gecede karanlıkta olmalı konuşmanız gerekirse sessizce vs olmalı zamanla alışıyorlar, bu arada hoş geldiniz 🙋🏻♀️
ElifB08 Deryadila2534 hahhhaha happy mom’da da durumlar farklı değil inanın 😂 kaynanalar,ektiler,kocalar ahh 😂
Deryadila2534 ElifB08 bugun bi girdim bebegimin burun tıkanıklıgı için girmez olaydı kaynanadan girdim koca aldatmasından cıktım enson dolarda buldun kendşmi😂
ElifB08 Deryadila2534 hahhhaha annelerimizin sağolsun gündemi fazla kalabalık 😂 ben düz biriyim mısırımı alır sinsice okur çıkarım 😂😂😂
hevookeee ElifB08 huysuzlugu geçer canım merak etme ama onun nasıl sakinleşip uykuya dalacağını gözlemleyerek bilirsen senin için kolaylık olucak. Canını sıkma geçer bu günler geçen sene bende bu durumdaydm şuan çok şükür ipleri elime alabildim az çok elinden geldiğince negatif olma bebeğine yansıtma 🌸
ElifB08 Danlacann yaa öyle dediniz içimden bi parça koptu, 1 hafta oldu günde 1 saat zor uyuyorum ama uykusuzluğum hiç gözümde değil 😭 evlat ne güzel şeymiş 😭♥️
YigitK Bebekler anne karnındayken anne hareket halinde olduğunda içeride sallandıkça uyurlar ve anne gece yatınca hareketsiz kaldığında uyanırlarmış(yani benim okuduğum yazılarda böyle yazıyordu) o yüzden şuan hala aynı şekilde devam ediyordur minik kuzu☺️ zamanla düzelecek inşallah, sadece birazcık sabır😍💐
ElifB08 YigitK inanın benimde tam tersiydi, karnımda gece uysal gündüz fıkır fıkır olurdu. Ama doğunca tam tersi oldu sanırım 🥲 Olsun vallahi hiç gözümde değil o kadar aşkla bekledim ki sabrederim inşallah 🥰🤲🏼
ElifB08 00000 çok teşekkür ederim 🥰 gündüzleri uyandırmakta zorlanıyoruz sanırım bizimki güneşi sevmeyecek 🥲
Danlacann ElifB08 uykusuzluğa da alışıyorsunuz merak etme bebek kendi düzenini kendi kuruyor sizde ona uyum sağlıyorsunuz her şey yoluna giriyor 😊 ben artık uyumak istiyorum diye ağlardım bile 😂 şimdi çoktan uyudu uykusuzluğa o kadar alışmışım ki ben hala uyumadım 😂😂 gündüzleri o uyuduğu an uyuyorum o uyku beni ayakta tutuyor 😊
YigitK ElifB08 Hepsi geçiyor inanın. Sonra bir bakıyorsunuz o günleri özlemeye başlamışsınız bile😍 Bugünleri çok güzel bir şekilde atlatacağınıza inanıyorum, minik yavrunuzla hep güzel günleriniz olsun💐
ElifB08 buselidunya Hoşbuldummm hatta hoş bulduğum en güzel yermiş burası 🥰 happy mom’da herkes görmediği yavrusunu beklerken burada kavuşmuş anneler var 🥲 Ne güzel bi evredeyim diyorum 🥲