bebelendikK Seymaemre-asya34 şuan baktım Migros’taki bezede zam gelmiş bugün zamlı değildi gece 12den sonra gelmiş demek zam
Busraaa333 Seymaemre-asya34 trendyoldan almayın e bebek uygun burada marketlerde de faiş bir artış yok
Seymaemre-asya34 Şaka mı bu daha bir ay olmamis 3 Kasım da 176 TL 27 Aralık’ta 324 TL 151 TL zam bunu kime nereye şikayet edebiliiz biri dur demeli buna arayıp iletişim kuracağımız yer varmı acaba
Kuzeybey2209 Seymaemre-asya34 ah bulursan bana da soyle sikayet edeyim sanki luksmus gibi davraniyorlar sinir oluyorum
syaby Seymaemre-asya34 kız 140₺ ye 36 tane baby turco ıslak mendil almıştım o bile 320₺ olmuş aynı satıcıda ama 180 e satanda var kim kaça kaptırırsa valla
Irmakprensesinannesi Seymaemre-asya34 şikayet edebilcek bir yer yok başımızdaki herifin dur demesi gerekiyor ama ne yzkki bir halta yaramıyor bez mama konusunda kendimizden kısıp çocuklarımıza alicaz caresiz
Seymaemre-asya34 syaby tredyolda hepsiburdada aynı fiyat 327 bı yerde 324 aynı yani fiyat nasıl alacağım smdi ben diğerleri pişik yapiyr
Seymaemre-asya34 Irmakprensesinannesi kendime bsey almadım ya hamile olduğumdan beri peşini bırakmayacağım arayacağım yazdım satıcıya da gerekeni yapacağım
Yesillimon Irmakprensesinannesi Her yapılan şeyi başımızdaki yapıyor dimi çıkın artik şu kafadan çıkın şaka gibisiniz ya bizim insanımız fırsatçı bunu anlayın artik sucu bir tek başımızdaki başımızdaki diye söylenip durmayin.
Irmakprensesinannesi Seymaemre-asya34 yazsanızda başımızdaki dur demediği sürece bisi yapamayız ki yaptırım yok ne yxkki
Seymaemre-asya34 bebelendikK normalde indirim olacakto en uzun gece dye söyleniyr reklam her yerde ama yok yüzde 20 indirm filan olsa nlcak 324 TL olam bez ne kdr dusecek
bebelendikK Seymaemre-asya34 bugün daha 6 numara 2 kutu bez 78 adeti 110 TL’ye aldım sizin aldığınızda aynı fiyattı Migros’ta ama şuan çok çok artmış bende şaşırdım nasıl olur
Seymaemre-asya34 175 Ve haksız fiyat artışı HfA bildirim uygulaması varmış bakayım hemen yarında 175 i arayacağım herkes arasın sustugumuz için oluyor böyle
Seymaemre-asya34 Kimse sesini çıkarmadığı için bu durumdayız ne yapcam smdi ben bitmek üzere ne yapacağım bana uygun fiyatlı bez syleyin sleppy pişik yaptı kız bebek cildi hassas HfA bildirim yazdim