Deryadila2534 Artık ne yapacagımı bilmşyorum odada buhar makınası var yastıga damlatılan damladan damlattım sogan koydum bununu temşzliyorum damla damlatıyorum ama yok geceleri 10 aylık kızımın burnu acılmıyor oda uykuda hep aglıyor napıcam bilmiyorum artık
Yagmuurr Deryadila2534 doktora götürdünüz mü bizde 1 ay çektik hemde ailecek oğlumdan bulaştı öldürmez süründürür cinsinden en son hava verdi doktor iğne ve antibiyotikle toparladı şükür
Sahraa19 Deryadila2534 aynı kızımda 10 aylık burnu gece felaket oluyor denemediğim şey kalmadı üstelik antibiyotik kullanıyorum 4 gündür cildiricam ememiyor uyuyamiyor beslenemiyor sonu gelmicek bu tikanmanin galiba şıp diye kescek bişey yokmu acaba burun tikanmasinin bide öksürük var yanında her yolu denedim yok geçmiyor
Yagmuurr Deryadila2534 bizede ilk sık sık temizleyin ciğerleri temiz sadece geniz akıntısı diye diye 1 ay süründük vallahi
Deryadila2534 Yagmuurr aynen valla dogdugundan beri iki gun olmuyorsa bir ay boyunca oluyor artık napacamı bilmiyorum
Deryadila2534 Polio bendede aspiratör var burun damlası sıkıp cekiyorum iiyi geliyordu bi sürelik ama bu iki gündür oda bişe yapmıyor
Polio Deryadila2534 onlar da az cekiyor diye biliyorum. Baby-vac videolarını izlemelisiniz. Bundan ötesi yoğun bakım aspiratörleri.