Kızlar karpuz gaz yapıyor mu benim oğlum 1 aylık aşırı yiyorum karpuz ilk günden beri gaz sorunu var biraz ama karpuzdan olablir mi
Yigitinannesi13 aksine su ihtiyacını karşıLar bence yemeye dewam et su içmiyosan çok iyi oLur
Yigitinannesi13 karpuzu duymadım kavun yapıyor ama canım eğer düşünürsen zinco gaz damlası tavsiye ederim
Yigitinannesi13 karpuz yapmıyo canım nerdeyse hergün yiyorum
Yigitinannesi13 sadece karpuzla besleniyorm desem yeri var başka bşe kabul etmiyo midem nerdeyse şükür cok gazlı degiliz 16 günlügüz bugn.
Yigitinannesi13 ben bu ara her gun yiyorum bir degisiklik yok bu isler biraz bunyeylede alakali sanirimnben kuru fasulye bile yiyorum hic dikkat etmedim daha 24 gunluguz sadcee nohut yedigim bir gun huzursuz oldu sanki Sadece gazli icecek icmiyorum
Yigitinannesi13 karpuz yendiğim zaman çok gaz yaptı. Bende yapıyor malesef
Yigitinannesi13 canım benim Doğumdan sonra diyetisyene gittim ve o bana ilk hafta kesinlikle yeme sana da gaz yapar dikişlerin için yorucu olur sonra da yeme bebeğin gaz sancısı çeker dedi🤦🏻♀️ Özlemle beklediğim karpuzdan henüz bir tane yemedim kavun karpuz gaz yapıyor bebeğe
GmzSnn şu içiyorum canım çok karpuzda çok yiyorm o yuzden de sütümde iyi çok şükür ama bi yerde karpuz kavun gaz yapar diye okudum kafama takildi
Yigitinannesi13 anam ney yapmıyo ki neyyy yani yapmayan ne war
Yigitinannesi13https://ty.https://ty.gl/2aoshujoq
Htcelz kaydermsnz ben yaptm
GmzSnn öyle canim ya ama bile bile de cok tuketmiyim dedim 🤣
[bilinmeyen] aynenn canım saguk yiyorum 😐 teşekkür ederiz 😊
Cansu425 canım iyi cesaret fasulye nohut masallah:))
Yigitinannesi13 valla esimle daldırdık koca bir tabak kuru fasulye yemisim bizim bızdıga bir sey olmadı ama belki bir kere daha yaparsam facia da olabilir 😂😂
Ben karpuz yediğim zaten kızım hep ishal oluyor sancisi da oluyor çok fazla kaçırmadan yiyorum dayanamıyorum
Karpuz süt yapar su ihtiyacını da fazlasıyla karşılar ama soguk yememek lazım karpuzunda içeceklerinde herşey ılık olmalı yoksa yoksa hem gaz yapar gelde bebeğe iyi gelmiyor soguk yemek
FatihSultan ay benim bebegin gazi karpuzdan mis demek ki günde yarim karpuz yiyorum nerdyse bebegimin de hafif gazi var dmeek karpuz yemeden sorun olmazmis😅 sağol canım benim artik yemem bende napalim