defmommy Kızımda 8. Aydan beri var ama verilen ilaçları vs asla içiremiyorum öğürüyor çıkarıyor nasıl bi yol izlemem gerek en son ferrozinc verildi onu da kabul etmiyr kızım şu an 15 aylık
bebelendikK defmommy 3 sene önce bende çıktı ilaçla beraber keçi boynuzu özü içtim hergün değerlerim iki ayda katlamış çok şükür kurtuldum
TugbaElifCemil Ferifer var kaşık şurup benim kızımda diğerlerini içmedi bunu içti toparlandı bir kutuda 14 adet var cnm ayina uygunsa bunu yazdır
TugbaElifCemil defmommy valla ben eline marul vs veriyorum . Ne biliym kuzum bende çok uğraştım bu sorunla ama bnm kız yiyor herşeyi şanslıyım
defmommy Deletedmom5284 işte doktora gidemiyorum canım çok uzak eşim de işe yeni girdi izin alamıyor doktora gidebilsem zaten ilacı değiştirmeye çalışcam ama buradan bi fikir almak istedm
TugbaElifCemil defmommy geçti cnm 29 aylık….bizim fazla süt vermekten oldu annem sayesinde yani ben sulandirip veriyordum kızıyordu herşeyi abartma paran mi yokta su veriyon diyordu🙈
TugbaElifCemil defmommy Yok cnm neden olsun ondan…ben kızımı 20 aylikta kestim Sen emiyorsa bol bol ver ama büyüdükçe demir acigi da büyüyor