Gulsenturkseroglu Bebegim 5 aylik gecesi gunduzu karisti gunduz cok guzel uyuyo gece cok zorluyo 1,2 saatte anca daliyo uykuya butun gece ayaktayiz sizce ne yapsam duzelir
Gralice Gulsenturkseroglu Canım bende yeni bi post açtım ama annelerin en muzdarip olduğu konu bu galiba. Kızım 1 yaşında ve babası uyutmaya çalışıyor şu an ben kriz geçiriyordum aldı elimden 😂 bir senedir çözüm bulamadım hep birleyler çıktı yani 🤣
Sum5721 Gulsenturkseroglu off herkes aynı şeyden muzdarip oğlum 5 aylık normalde gündüz uyurdu gecede uyurdu çok uyanmazdı şimdi saat gece 2 ye kadar uğraşıyorum gündüz uykusuda şaştı uyumak istemiyor napıcağımı şaşırdım uyku eğitimi vermek istiyorum ama başarabilirmiyim ondanda emin değilim
Gulsenturkseroglu Gralice evet uyku problemi cogu bebeklerde var sanirim ben gunduzleri ayakta sallamayi biraktim artik bi gece uykusuna hemen dalsin kolay dalsi diye salliyorum yine dalmiyo gercekten insan lriz geciriyo ya bendende babasi aliyo uyutamiyo oda ama sakinlestiremiyo en azindan😀
2papatya Gralice gündüz uykusunu 1,5 saate düşürmeye çalışın 3 saat çok gibi yada benim çocuklar gündüz hiç o kadar uyumadığı için öyle geldi normali sizinki de olabilir 😂😂 uyku muzdaribinin biri de benim 🙈🙈
Gulsenturkseroglu ElSa2811 yok en fazla 3 saat oda bazen hani 7 den sonra uyutmuyorum gece uykusuna gecince hemen uyusun diye 11gibi uyutuyorum yine uyumuyo ayagimda salliyorum mecburen 1,2 saatte anca daliyo
Gralice 2papatya Kız keşke 3 saat uyusa günde bir kez oda bazen yarım saat bazen bir buçuk saat falan o kadar hiç uyumaz
Seymaemre-asya34 7 de uyuyun 9 da kaldırın 1 2 saat ayakta uyanık kalsın 11 gibi yatırın loş karanlık ortam ninni uyur snra gece 2 saatte bı uyanır belki
2papatya Gralice aynen benim ikizlerim de öyle taş çatlasa 1 saat 15 dk akşam da 10 dan önce uyumazlar oda zorla 🤦🏻♀️ Gece milyon kere kalkarak
Gulsenturkseroglu Nur2021 aynen valla bende 12 gibi sallamaya basliyorum karanlik loş ortamda zar zor daliyo allah yardimcimiz olsun gercekten ya aslinda gunduz hic uyutmamak gerekiyoda olabilir 1 yada 2 saat en fazla belki