Berna0612 Merhaba hepinize 3 buçuk yaşındaki kızımın sesi bugün birden bire kısıldı anlamadım doktora götürmelimiyim yoksa geçicimidir??
Berna0612 TheBaby normalde hep bağırıyor sabah kalkıncada normaldi gün içinde yavaş yavaş azaldı 🙆♀️
Berna0612 Elifinannesiiiiiiiiii iki öksürdü korktum hastamı olucak acaba diye Bi kaşık şurup verdim bişeyi yok iyi çok şükür sesi beni tedirgin etti..
YouTube Dun ben aynı postu açtım ama cevap veren olmadı bugünde biraz hızlı nefes aliyor gibi hastami olacak ne?
Berna0612 YouTube hızlı nefes alıp verme çocuklarda genelde normal karşılanıyor inşallah hasta değildir ki olsa illaki anlarsınız çocuğun hareketlerinden hareketleri iyi iştahı yerindeyse hasta değildir. 🍀
Berna0612 YouTube biraz ağrı kesici verin biraz faydası olur belki rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲 bizimki de dün gece ateşlendi doktora da götürmedim bakalım
Berna0612 BugsBunnyy hiç duymamıştım bende acaba boğaz ağrısından dolayımı diye düşündüm dün gecede ateslendi ya şuan iyi gibi düne göre tesekkür ederim cevap için 🍀🍀🍀