Woody Deletedmom896 benim forumdan atilmamin sebebi olacak. Vallahi salon kadini cizgimden cikip sovmeme çok az kaldi
Birkizbiroglan Woody Al benden de o kadar. Burda yazarken tepinip dişlerimi sıkıyorum 🤷🏻♀️😁 hele bir tane yorum vardı geberin diyen tam yorum yapıyordum açtım ağzımı reklama tıklayınca sinirden bıraktım telefonu 🤦🏻♀️
2minosprenses Yazannesi1 🤣🤣🤣🤣🤣beraat deyince aklima neden akşenerin berat harikalar diyarinda sozu geliyor 🤣🤣🤣
SeverusSnape Yazannesi1 ahsjagsjdhsjdkjdahdjhakdhd 2019’dan beri bu forumdayım, gördüğüm en iyi yorum bu oldu zgsjaggsgajshsjshd
Biricik_11 Deletedmom896 Bir süredir yoktum geldim birde ne göreyim 2 posttan biri dolar vs altın🙄 ekonomistler iş başında 😂😂
Yazannesi1 Minikbebe Kız burada o. Biraz önce ki postta görmedin mi ne yazdı. Reisim racon kesti herkes ayağını denk aldı yazdı 😌
Noname21 Deletedmom896 kız öyle deme. Yemine ederim bu zamlar patladı patlayali kimin kalitesi neymiş gördüm. Normalde kullanıcı adlarına bakmam yorum yaparken artok özellikle bakıyorum. Cunku bazıları eşittir boş duvar
DominikCumhuriyeti1 Deletedmom896 ne bu bende para olmadığından dolarmış altınmış umrumda değil inşAllah 3.5 ₺ den aldığım günlere geliriz erdoğan bulur çare üstne oyun oynayor ülkemi satmaya para için hiç niyetim yokk