Poyris slvr-ucr43 benımkide bi hafta kaldı kuvezde. O gelene kadar ve geldikten sonra da Her 3 saatte bir 15 dakka birini 15 dakka birini sağdım. Gece gündüz .Şimdi de tazyikten içemıyo bebek :(
Poyris slvr-ucr43 canım stres üzüntü yapıyosan da gelmez. Mutlku et kendını, film aç , cık gez.. Mutluluk hormonu da arttırır.
Sontvbukucu slvr-ucr43 instagramda dilruba demirezer var ücretsiz yardımcı oluyor ve hep başarılı sonuç. Kendisine yazin 2 3 gun de olsa dönüş yapıyor
Sontvbukucu slvr-ucr43 bide silikon meme ucu takip emzirmeyi deneyin biberon gibi silikon olduğu için bebeginiz yabancılık çekmez daha sonra da silikon ucu birakirsiniz
Kbraba slvr-ucr43 instagramda Dilruba demirezer in videolarını izlemenizi tavsiye ederim önce silikon göğüs ucu ile memeye alıştırın ona alışmadan sonra memenizi verin
Ekinnazinannesi1221 slvr-ucr43 acaba silikon meme ucu taksan belki onunla ememez mi benim kızım da öyleydi hem ucu yoktu hemde ememiyordu silikon uc aldım kullandım 2 aylık olduk şükür bıraktık kendiliginden mememi emiyor artık sizde bı deneyin isterseniz
Kbraba slvr-ucr43 onun icin eds ile deneyin ben öyle denedim ilk sonra ikisini bıraktık mamayı eds ile verdim göğüsten geliyor sandı emdi
Seymaturan slvr-ucr43 benim bebeğimde hiç emmedi. Şuan 4 aylığız. Ama 3 saatte bir sağıp biberon ile veriyorum. Sizde sürekli sağın. Memelere uyarı yapın ki süt akışı sağlansın. Ayrıca bol su için. Tahin helvası yiyin