Elizanhavva Bebeğim bugün 3 aylık oldu ilk iki ay güzel kilo aldı ama bu ay 150 gr almış çok üzüldüm sütüm var sadece emziriyorum ama göğsümü 2.3 dkdan fazla tutmuyo diliyle itiyo tavsiyeye ihtiyacım var nolur yardım edin bi hafta sonra tekrar gel dedi hemşire duruma göre bi yol çizeriz dedi inşallah mamaya gerek kalmaz kızım 3 aylık 5 kilo
Sarem34- Elizanhavva benimde o ayda 300 gr aldı meme reddinden dolayı mücadele et ve benden en büyük tavsiye mamaya başlama tabi doktorun ne derse onu yap hemşireleri filan boşver bir ay boyunca mücadele ettim Memeye dönsün diye sende yürüyerek emzir emzirme pozisyonlarını değiştirerek emzir ama zorlama uykusunda emzir gece emzirmeni artır başarabilirsin kendine İnan mama çözüm DEĞİL mamaya başladığın zaman sütün günden güne azalacak sakin ol ve devam et
Acemianne012 Elizanhavva benimkide oyleydi ben uyurken emzirirdim belki günde 10 kere uyutmaya çalışırdım emzirmek için mecbur çünkü açtı 4 ay emzirdim sonrasinda ek gıdaya başladım çünkü sütüm cok olmasına rağmen emmedi sadece uykuda emerdi uykuda da memeye gelince iyice dolardı beslenemezdi suan hic emmiyor uyursa formül mama veriyorum 4 aydan beri de ek gıdaya başladım çünkü hep açtı ne gece ne gunduz uyumazdi cok isterdim emsin sütüm de coktu 4 aylıkti hala akardı sutum fazlası ama malesef ki nasip olmadı emzirmek 2 yaşına kadar
Denizkus2021 Elizanhavva emmiyorsa sütünü sağıp verebilirsin, sütün azsa da mama takviye yapabilirsin. Mama verme diyenleri anlamıyorum 3 aylık bebek ayda 150 gr cok az, en az 600 gr almalıydı, belli ki cocuğun aç kalıyor.
Acemianne012 Sarem34- benim bebegim 1 bucuk aylıkken beri istemedi emmek bende mücadele ettim 4 aya kadar ziplayarak emzirdim başlarda oyle emdi sonra onu da bıraktı uykuda emzirdim günde 10 kere uyutup emzirdigimi bilirim geceleri zaten açıktan uyumazdi 4 ayda 300 gram almıştı bide ben cok yorulmustum 1 bucuk aylıkken bıraktı emmeyi 4. Aya kadar hep kendi zoruma çabaladım lakin olmadı uyanıkken 1 kere memeyi çeker bırakirdi oyle ağlardım ki emzirecem mama vermeyecem sütüm cok kızım edecek diye cok ağladım da başaramadım ek gıdaya başladım sonrasinda mama verdim 6. Aya kadar yine emzirdim ara ara sonra bıraktım çünkü beni çok yordu sadece uykuda emzirmek ev yemek camasir o uyurken yapiyordum o uyurken de memede emerdi sonra uyanırdı artık kızımın kıyafetlerini bile yıkamaya vaktim kalmıyordu bende mama verdim. Çok zor bi surecti beni çok yıprattı cok isterdim diğer bebekler gibi emsin sutumde çoktu ama nasip
Nilunas Mama ver canım gümde 2 3 kere. Benimki de bu ay emmiyor mamasını bitirmiyor.renkli seylerin önüne getiriyorum öyle emiyor onlara bakarken. Ben çözümü böyle buldum
Elizanhavva Nilunas kilosu iyi dedi doktor mamalık bi durum yok şuan dedi ama neden kilo almadığına bakıcaz dedi öle uzun emmediği için olabilir
Elizanhavva Denizkus2021 ama aç kalsa huzursuz olur sürekli ağlamaz mı öle bi bebek değil gündüz uykuları iyi gece de minimum 3 kere kalkar emer uyur sık sık emziriyorum da sütüm de var pazartesi tekrar götürücem bakalım ne dicek doktor ona göre bi yol çizicez şuan kucakta emzirmeye çalışıyorum çünkü dikkati hemen dağılıyor fark ettim ki dikkatini kendime çekersem daha uzun emiyo oğlumda böle problemler yaşamadım herşeyi ilk defa yaşıyor gibiyim
BurcuGorkem Hem emzirip hem mama veriyorum, benimkide memeyle az kilo almıştı şimdi doya doya emzirip gün içinde mamada veriyorum