Zeynepnazinannesi Yapraksarmam Tabiki bende düşmesinden yanayım halimiz ortada daha ne hallere gelecek Allah kerim bir kaç altınım vardı bugun eşim sat dedi ben biraz daha bekleyeyim yükselir derken 1100 indi o yüzden bilgisi olan vardır diye sordum
Zeynepnazinannesi DamlaDorukhan Ne oldu da bu kadar düştü anlamadım Tabiki düşsün ama amaç ne altını onu bunu düşürene kadar yiyecekleri düşürün altınsız duruluyor yemeksiz durulmuyor
Balkupum2505 Zeynepnazinannesi ben bunu bi oyun diye dusunuyorum herkes varini yogunu bozdursun dım dızlak kalsin diye peki o zaman neden temel gidada veya akaryakitta indirimler yok insan dusunmuyo deyil yani
Zeynepnazinannesi Balkupum2505 Kesinlikle katılıyorum olabilir altın isterse 2000 olsun ama yemekler almış başını gidiyor artık tarihi eser gibi bakıp geçiyoruz ürünlere
Lidya-t Herkes bencil bu süreçte altını , doları olan düşmesin diyor ama iş mama ve bez almaya gelince niye bu kadar pahalı diye feryat ediyor.Altınım vat ama düşerse düşsün zaten her türlü gıdadan zarar ediyoruz altınım olsa ne olur
Turunckafam Lidya-t bu gelen indirimler o beze mamaya yansimicak ama hatta dahada üzerine koyarlar hep öyleydi hep öyle olucak bu iş. Alım gücümüz aynı alt sınıf kalıcak
Eslemin_Annesiii Zeynepnazinannesi altını olmayanlar seviniyor düşenler hüzünleniyor canim bende yüksek kalsın isterim 90 bin den 160 bine çıkmış ti altinlarim bayag kar elde etmiştim :D
Lidya-t Turunckafam Valla öyle aynı kalsa ona da razıyım artık işi fırsata çevirip ekstra zam koyuyorlar saat başı ürünlere güncelleme yapanlar şimdi yapacak mı kesinlikle yapmayacak
Balkupum2505 Zeynepnazinannesi aynen öyle kimse biseyine birikimine dokunmasin bence var bi bit yenigi