yadier- Merhaba bebeğim 3,5 aylık sünnet olduk bugün genel anestezi ile bakımı icin terramycin verdi doktorumuz fakat doktorumuz konuşurken bebeğim ağlıyordu gazlı bez gerekiyor mu kremlerken? Yoksa sadece karton kutu mu kapadınız?
Tazeanneg yadier- gazlı beze gerek yok karton kutu kapattım ben bide bezi bağlarken beze zeytinyağ döktüm orası yapismasin diye
Bsradskran yadier- karton bardak kapattım ben. Merak ettiğim için soruyorum neden genel anestezi yapıldı
irva yadier- Benim oğlumda 3.5 aylıkken oldu genel anestezi ile.Teramisin kremi sürüp bezi kapatıyordum.Kendi idrarında daha çabuk iyileşiyor.Karton bardak ve sargı bezi kullanma demişti doktorumuz gerek yok demişti.
yadier- Tazeanneg sargı bezi hemen düştü bizim operasyondan sonra hemen kremledim doğru mu yaptım acaba
yadier- Tazeanneg sargı bezi vardı karton koyup hastaneden ciktik sonra eve geldik pipisinin üstündeki sargı bezi düştü bende pipisinin kendini kremledim ve yine karton kutulayip normal prima bezini taktım
Hayat_Mucize Evt sadece krem sürüp karton bardak koyun birde bir büyük beden bez kullanmamızı tavsiye etti doktor bu dönemde. 15 gün kadar büyük bez kullandım.
yadier- Bsradskran doktorumuz öyle tercih etti lokalde acidigini söyledi işlem sirasında ameliyatane psikolojisi bebeğin hareketliliği artiyor komplikasyn artıyor diye o şekilde yaptı
Bsradskran yadier- bizim doktor lokal yaptı hiçbişe hissetmeyecek dedi sadece ellerini ayaklarını tuttuğumuz için ağlamıştı işlem bitip kucağıma alınca hemen sakinleşti uyuşturuyorlar nasıl acısı olsun ki
yadier- Bsradskran acıyor ben kafama silah tutsanız yapmam lokalde bazen tutmayabiliyor dedi Prof dr gittik biz
Bsradskran yadier- bilemedim valla ama benim oğlumun uyuştuğunu eminim bir ara ağlamayı bırakıp oyuncaklar dikkatini çekmişti sonra tekrar ağlamıştı hissetse acıdan duramaz bence