Mommsf1 Hiç yemedim evde pırasa var değerlendirmek istiyorum börek yaparak tadı nasıl yiyen varmı yada ıcıne ıspanak ta koysam karısık olsa
Yavrukelebekk Mommsf1 harika oluyor içine bir iki tane dehavuç rendeleyin çok lezzetli gerçekten ıspanakla karışımı nasıl olur onu bilmem de
Duyulurum Mommsf1 Bu tarifle çok güzel oluyor. Oğlum da geçen sene yaptığımda bayılarak yiyordu bu sene hiç yapmadım iyi aklıma geldi yapayım ben de 😋
Asli123 Mommsf1 sade pırasa ile yemedım ama ıspnk ve çökelek ile karıştırıp yapıyorum çok güzel oluyor
Snowglobe Mommsf1 size şöyle söyleyeyim. Ben pırasa hiç sevmem yemeğini yemem. Ama böreğini bayıla bayıla yerim. 😂
annediyebiri Duyulurum merhaba haşlayıp mı yapıyorsunuz yorumları okudum kimisi haşlamadan güzel diyor kimisi haşlanmazsa tatlı oluyor diyor
Mommsf1 Asli123 peki normalde ıspanaklı yaparken kavurmam ben ama pırasalı yaparken nasıl olcak kavurmalımıyım
sadeturkvatandasi Mommsf1 hep yaparım kışın, herkes bayılır favori böreklerimdendir ve misafirliğe gelen herkes benden pırasalı börek ister😄 yapın mutlaka çok güzel oluyor
BarlasMomm Mommsf1 pirasa ve lor peyniri koy pirasayi cigden koy yufkaya cok guzel oluyor ya annem yapardi. Aklima geldi bende bu hafta pazardan alip yapayim 😁
Matiasli pırasaları ınce ınce dograyın zeytın yagında bıraz salcayla kavurun tuzunu koyun boyle cok lezzetlı oluyor arnavutlarda bu ssekılde yapar pırasalı boregı