EKRDNZ 4 aylık bebeğim emmek istemiyor. Bir kaç dakika emdikten sonra etrafa bakıyor. Tekrar teklif ettiğimde ağlamaya başlıyor. Geceleri hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. Fakat gündüzleri memeyi red ediyor. Sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı? Ne yapabilirim fikri olan var mı ??
BelisMelis411 EKRDNZ benmkıde 2.5 aylık bzde gece sıkıntı yasıyoruz malesef. Emzik kullanıyormusunuz ??
Alya2308 EKRDNZ Aaay ben ne çekiyorum kaç gündür çok araştırma yaptım bu konuyla ilgili . Benim bebeğim de 4 aylık diş çıkarma dönemine girdiğinden kaynaklı olabilirmiş eğer hala diş belirtisi vermiyorsa 4. Ay atak döneminde mutlaka mama meme biberon reddi yaşanıyormuş . Doktorumuz bunaltmamaya çalış az az emsin acıktıkça dedi . Kolaylıklar diliyorum .
mery_2021 EKRDNZ benim kizimda 3 ay 26 gunluk son iki haftadir sol mememi emmiyor. Gece uykuluyken sorun yok ama ayikken almiyor maalesef. Sol tarafi sagiyorum
EKRDNZ Emzik sadece uykuya dalma sırasında emiyor. Uyuduğunda da kendi kendine bırakıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum ya sessiz sakin başbaşa olduğumuz ortamda emziriyorum. Gene de başaramadım.
EKRDNZ gzm13 Kullanmamıştım. Son bir kaç gündür sağıp biberonla vermeye çalışıyorum. Biberonu tutmamak için krizlere giriyor. Israr edince de midesini kaldırıyor.
gzm13 EKRDNZ ben ilaç içmesi gerektiği için biberon kullanmak zorunda kaldım Bazen emiyor hiç çıtı çıkmadan bazen ağlıyor bırakıyorum bi süre sonra veriyorum emiyor bizimki memeyi gelince ağlıyor biborunu tutuyorum ağzına hemen alıyor ebeyle görüştüm benim durumum İçin biberon kolayına geliyor dedi sizinki onu da kabul etmiyormuş atak olabilir arkadaşların dediği gibi
EKRDNZ Kızlar selam, gündüzleri boynuma renkli kolye takarak meme reddini aştım. Boncuklu renkli bir kolye takıyorum. İlgisini çekiyor kolye ile oynarken emiyor 🤩 Belki sizlere de fikir olur diye yazmak istedim. Umarım görrüsünüz 😊
Ummhafsito EKRDNZ beraber duşa girebilirsiniz bir Müslim örtüyü kendinize sarın bebeği de şampuanlamayın sadece su ile elden kaymıyor taburede oturarak üstünüze su aksın birlikte olduğunuz için de ayrı mutlu oluyorlar bir barış haraketi gibi oluyor