Bir_prens_bir_prenses Ilk defa şimdi gördüm kalasında kan gibi kırmızı biseyler var neden olabilir? Mukuslu değil sadece anne sütü alıyor başına gelen oldumu?
linaninannesiiii Bir_prens_bir_prenses alerjik gıdanın anne sütü aracılığı ile alınması durumunda kalın bağırsakta bir iltihap oluşur ve bu durum kendisini bebeğin kakasında mukus ve kırmızı renkli kan görülmesi şeklinde belli eder. sizin yediğiniz bir gıda bebeğe alerji yapıyor süt yoluyla bebeğe geçmiş
linaninannesiiii Bir_prens_bir_prenses En sık neden olan alerjik gıda inek sütüdür. Ama daha az oranda soya, buğday, yumurta, tahıl, kırmızı et, sebze gibi başka besinlerden de ileri gelebilir.
Zynp35 Bir_prens_bir_prenses yumurtada yapiyor canm bn deneme amacli biraktim 2 gun sonra bida yedim yumurta yedmde kan gordum kakada biraktm tekrar bugun dr a gittm imimuloji ve gastroentolokiye yesil alan açtı bu hafta gideceim
linaninannesiiii Bir_prens_bir_prenses Doğru tanı ve tedavi için mutlaka alerji ve klinik immünoloji uzmanına danışın!
linaninannesiiii Bir_prens_bir_prenses siz mutlaka doktora gidin yediğiniz bir besin alerji yapıyor . Ona göre o besini yemezsiniz