Cansuatss Bebeğim kolik 1ay 20 günlük neler yapabilirim damla kullanıyoruz hiç bir yararı yok açıkçası muzikde dinliyoruz hem mama +meme gidiyoruz mamamiz bile Aptamil conformil .. daha ne yapabilirim kafayı yicem
SEDANURRRR Cansuatss benimkide kolik ve bi çaresi yok maalesef saati geldiğinde ağlıyor sonra susuyor 🤦🏻♀️
obal Cansuatss hiç bişey yapamazsınn sadece sabırlı olcan o ağlayınca stres yapmıcan 4. ayında bnmki yeni geçti
Ahriek Cansuatss Alerjisi var mı dikkat edin kakasinda derim mukus vs var mı diye.Bizim ki de kolik bir bebekti ve sadece nurse harveys colex sürüp bir ne de hafifletiyordu.Daha sonra alerjik olduğunu öğrendim diyetten sonra baya hafifledi ve zamanla bitti 🙏🏻
Cansuatss SEDANURRRR bizimkisi sürekli ıkınma halinde ara ara ağlıyor ama çok sıkıştımı daha çok ağlıyor
Efeninanasi Ben burda bakınırken bi ilaç konuşmuştuk hatta resmini almıştım bir eczane kendi yapıyormuş herkes çok fayda görmüş resim paylaşıcaktım beceremedim😩
Yusufagahinannesi Cansuatss momys bliss gripe water tek çarem oldu 10 haftalıkken başladım 4.5 ayda bıraktım kolik geçmişti
03alparslan04 Cansuatss arada biraz rahatlatıyor saç kurutma makinesi sesi ve süpürge sesi bizde koliltik 5.aya girerken bitti gaz sorunumuz ama onlar biraz rahatlatıyordu birde ayakta sallanarak uyurdu tabi biraz uzun sürebilyor ama inşallah zamanı gelince o da geçirir kolikliği
nursocum Cansuatss mamayı kaşıkla karıştırarak hazırlayın. Kullandığınız d vit organik olduğundan emin olun ve uygun damlayı bulana kadar değiştirin