ilknurcelik Bebekleriniz nasıldı emdiler mi kolaylıkla, küveze girdiler mi ve boy-kilo nasıldı? Paylaşırsanız çok sevinirim ☺️
Asafemir ilknurcelik 49 cm 2900 kg doğdu 8 gün yattı enfeksiyon vardı sarılıkta oldu yattı malesef . Orda mamada verdiler benide emiyo ama 1 yada 2 kere mamada veriyorum
Aramgunes 36+4 doğum yaptım 3300 kilo 51 cm doğdu çok şükür küveze girmedi emmesi de iyiydi ama sütüm biraz geç gelince sarılık oldu erken doğanlarda sarılık riski yüksek oluyor buna dikkat etmek lazım
Femien 37.4 de doğdu 49 cm 2.700 Dü kilosu beni de emdi hemen küvezde yatmadık ama erken doğduğu için sarılık oldu
Mom120 36+1 de dogdu oglum 2850 kilo 53cmdi dogdugunda sütüm hemen geldi ancak meme ucum belirgin degildi epey ugrastm ama silikon ucla emmeye basladi ancak. Cok uzun süre emiyodu ama aslinda bos cekiyomus zamanla o emmeye ben emzirmeye alistm☺️Sariligi uzun sürmedi normal atlattik
Pamuk00 37+5 3250 51 cm doğdu hemen emzirdim hiç bi sıkıntımız yoktu sadece çok az sarılık vardı o da emdikce geçti 😊
Gizemmyigit 37+2 de doğdu bebeğim, 3300kg, 54 cm.. maşallah emdi mama takviyesi vs vermedim. Şuan 8 aylık anne sütü + ek gıda olrk devam ediyorz
Kbraugur ilknurcelik büyük oğlum 37+2 de 3850 gram 52 cm doğdu emmesinde sıkıntı yaşamadım sarılık vs de olmadı. Küçük oğlum 35 haftalık doğdu 5 gün küvezde kaldı sarılık oldu 2795 gram 47 cm doğdu
Seydameva ilknurcelik 37 Doğum yaptım 3335 kg boy 48.5 😂 şuan 6 aylık küveze girmedi normal Doğum beklerken suni sancı falan almışken birden bebeği kaybedebiliriz acil sezeryan dedikleri için olan sütüm kaçtı neyseki emzire emzire 5 günde indi hala emiyor şükür 🙏🏻
Aayyssnnrr Tam 37+0da suyun azalmasindan dolayı doğum yaptım bebeğim 2640 gr 48 cm doğdu kuveze girmedi emmede sıkıntı yaşadık gogus uçlarımdan dolayı. Sarilik geçirdik ama 1 gece hastanede mavi ışıkta kalarak ve surekli emzirerek atlattik şuan 24 günlüğüz
Aayyssnnrr ilknurcelik hatta 2450 ye dustuk en son sarilik geçmişmo diye kontrole gittigmzde 2550ydi 2 gun önce kontrol oldu 3200 olmuş bebeğim 2 hafta için de 😊
Asu44 ilknurcelik 35. Haftada doğdu 2.260 di kilosu da ben gebelik zehirlenmesi oldugum icin acil doğuma aldılar 8 gun ben hastanede yattım ilaçlar serumlar oğlumda 7 gün kuvozde kaldı onun biseyi yoktu şükür ben rahatsız olduğum için ve oda zayıf olduğu için kaldı kuvozde hastaneden çıktığımızda 2 kiloya düşmüştü kilosu lohusaligimda devam etti tedavim doktorun dediği ikimizinde ölümden donduguydu çok şükür bugunumuze Ikimizde saglikliyiz şu anda rabbim kimseyede yaşatmasin inşallah zor günler di geçti sukur
Firdevs34 ilknurcelik 37+5 de doğum yaptım 3.130 grm doğdu 48 cm idi benim hiç göğüs ucum yokdu nekadar cabaladıysamda çok emmedi sağıp verdim 2 ay sonra cekildi sütüm hiç küvezde kalmadı 1 gün sonra evimize gittik
ezgioyku ilknurcelik gebelik şekeri nedeniyle 37+0 da sezaryen oldum 3750 gr 53 cm doğdu bebeğim. Emme de sıkıntı olmadı ama sarılık oldu maalesef