Mucizemsin21 Kızlar 5 aylık olmamıza 9 gün var bu resimdekine kaç aylıkken koyabilirim yavaş yavaş koysam erken mi bide kaç dakka koyabilirim
Uykusuzhayat Mucizemsin21 6 aylıkken başladım öncesinde kemikleri batar derler ne olur olmaz vakti 2elince otursun
Muhasebeciana Katy 2.5 ayliktan beri 15 dk mi 😳 kemikleri batabilir demedimi size doktorunuz nasil oturdu bebeginiz 2.5 aylik bebek nasil oturabilirki saskinim 😳
Melikeeeecansuu Mucizemsin21 5dakka felan 6ayda tek oturmaya basladı sımdıde yerde yatarken kendısı dızının ustune kalkıp oturuyor
Ardahsyn Mucizemsin21 geç kalmadın çok erken yapmış bence doktorunuz sizi yönlendirir her bebek aynı değil
Muhasebeciana Mucizemsin21 evet canim erken doktorumuz bize kemimleri batabilir oyuzden tam 6 ayi bekleyin hafif hafif oturtmaya baslayarak oturtabilirsiniz demisti gun gun arttirarak basladim
Betuledem Mucizemsin21 ben 4 ay dolunca günde 10 15 dk oturtmaya başladım, 5 aylık olunca da bu üründen aldım. Şu an 6 ay 10 günlük, kızım genel olarak oturmayı sevmediği için bunda da pek sevmiyor ama güvenli bir ürün
Mucizemsin21 Betuledem öyle gibi görünüyor canım bizimkide bi kere koydum sevmedi belki ilerleyen zamanlarda sever😇
Duyulurum Mucizemsin21 kucağınıza oturuyor musunuz? 4 aydan sonra yavaş yavaş eğimli olarak oturtmaya başlamıştık. benim bebeğim oturmayı sevmemiştim neredeyse 6 aylıkken falan destekli oturmaya başlamıştı oturma pozisyonuna gelince kendini düzleştiriyordu
Newmom2020 Mucizemsin21 5 aylıkken kendi kendine oturuyordu bebeğim ama bir şeylere uzanırken geriye kafasının üstüne düşmesin diye bundan alıp oturtturmuştum bence 5 aylık olduysa yavaş yavaş oturtabilirsiniz
Dnz-kbr Mucizemsin21 benm kızım 5 bck aylkken desteksiz oturablyrdu zaten 3.ayindan snra kucagmzda oturtabkyrz diye söylemişti doktr ufak ufak bence boynunu rahat tutablyrsa ve sizde o şeyi görüyorsanız cocgnzda oturblr
Mucizemsin21 Dnz-kbr korkuyorum zararlı diyen arkadaşlar var 6. Aydan önce doktora da sormamışım az dahaki beklemeliyim heralde 😇
Mericcc Mucizemsin21 bebeğim 5 aylık doktor sadece kucağinda oturt dedi. Bir yere oturtmaya diğer ay başlayacakmisiz.