Annebebek58 Bebegim 1 ay 18 gunluk ilk baslarda sutum cok guzeldi sonra 10 gun yogun bakimda kaldi uzuntu stres fazla emzirememe sutumu azaltti ne yaparsam sutum artar
Nursevimdeniz33 Annebebek58 humayana çayı var hem sütünü artırıyor hemde gazı varsa bebek de iyi geliyor
Merveensarelisa Annebebek58 rezene çayı humana çayı tahin helvası ve hergun duş alın masaj yapın duş baya arttırıyor benm normlde sagdigimda 75 zorla cikiyo ama duş alıyorum sonra sağiyorum 125 i buluyor 😊
Minnakkk Annebebek58 bol su ve bol emzirme sütünüzü arttırır sürekli emzirin o cayların hic birinin süt arttırıcı etkisi uok emin olun. Soyle soyliyim 14 aylıkken kızım agzına yara cıktı hastalandı emmeyi bıraktı tam 25 gun emmedi gunde 2 ya da 3 kez sagım yapmıstım o donemde artık o kadar az sütün geliyordu ki artık emmez ne de olsa deyip sagmayı da bıraktım sonra tekrar emmeye basladı baslarda cok azdı emdikce arttı emdikce arttı siz sütünüze gıvenın yeter ki
kartopuannesi Annebebek58 artar stres yapmayın benim 6 aylık oldu uykuszluk beni çok etkiledi birden sütün okadr az gelmeye başladı ki bende hemn bestlak süt artırıcı aldım aldım hemn eskiye döndü benim ama herkezi bünyesi farklı tabi
kartopuannesi Annebebek58 demeki bünye meselesi geçen burda bir arkadaş memeler süt dolsun diye post açmıişti yulafla yoğurt yiyin ve sonra 1 litre su için diye dua ediceksiniz bana diyodu ben daha markete gidemedim ama kesin deniycem ilaçlar ek takviyer uçmuş
PelinByrktr Annebebek58 humana nın içinde rezene var son araştırmalar bebeklere zararlı olduğunu gösteriyor. Tavsiye etmem. Boza, dereotu, tahin, malt içecek, Bol su. En önemlisi de stres yapmayın
Minikcivcivim1 Annebebek58 ilk öncelikle çok geçmiş olsun canim Tabi ki artar benim de bebeğim 20 gün küvezde kalıyorken bir defa bile eklediği halde her gün sağım yaptım verdim bu şekilde sütüm geldi ve arttı..şuan 3 aylık ve hem emdirip hem süt sağımı yaparak sütümü arttırma yolu buldum. Sütümü sağıp verince bebeğim en az 3 saat açıkmiyor bu 3 saat içerisin de sütüm tekrar dolmuş oluyor. Ben bu sekilde sagim yaparak arttirdim ki beyine giden bir sinyal varmış memede ne kadar süt tüketimi olursa o kadar üretim oluyormuş. Tabi ki günlük su tüketiminde coook önemli.
Minikcivcivim1 Annebebek58 valla ilk başlarda manuel ile sağım yaptım Sonra elektrikli aldım canim sağımdan asla vazgeçmem bir daha bebeğim olsa yine sağım yapar veririm. Söyle de örnek vereyim Bebeğim 35+3haftalik 2.780 doğdu Şuan 3 aylık 6 kg kilosu
Ebruuu0227 Annebebek58 benim bebeğime 3 gün hastanede yattı yorgunluk uykusuzluk stresten sütüm çok azaldı rezene anason ve kimyon işe baya arttırdım şimdi çok şükür iyi bide dinlendim. Yavaş hsvsş arttı eskisi gibi şuan
-erCansu- Annebebek58 valla canım bol bol su içtim benmde 15 gün kaldı çıktıgında surekli emzirdim arttı yani tekrar