Deletedmom0099 hayatta böyle fırında pişen şeyleri beceremeyen biri olarak siz usta pişiricilerden tarif istiyorum kızlar 😂 bana şöyle ıspanaklı peynirli çıtır çıtır olan bir börek tarifiniz varsa yazar mısınız? püf nokta varsa alırım 😍
p1nar Deletedmom0099 ay hic uğraşma ya al a101den ıspanaklı nimet tepsi börek sür uzerine yag yoğurt mis gibi 🤣 bebekle börek açan bordo berelidir net 🙈🤣
OncedenGurme Deletedmom0099 markete gidiyorsun, süper fresh dondurulmuş börek alıyorsun. Pişirme kağıdının üstüne dizip fırına diziyorsun 🥲🤷🏻♀️
Asli123 Deletedmom0099 yarım kilo ıspanaga 2 dal pırasa doğrayın. 300 grammkadarda çökelek koyun. Hazır yufkayı tamamen serin. Üstüne zeytınyag ve tereyağlı karışım yapıp dökün. Üstüne 2. Kat yufka serin. Yufkaları kesip iç harçlarını koyup sigara böreği gibi sarın. Cıtır cıtır oluyor
Ssssraa Kıymalı olmaaamıııı? Ama ıspanak da yakışır yahu. Ben iç harcını kavurup, salça ekliyorum. Dur kıymalı tarifimi atayım onun ıspanaklısını yap sosu aynı şekilde hazırla
Deletedmom0099 Ssssraa ıspanak candır yaa, ilk önce öyle deniyim de kıymalarım kayınvalidemde o gelince onunla da yaparım 😂
Deletedmom0099 Ssssraa ya bu nedir yaa videoya girip yiyesim geldi yemin ederim offff 😋😋😋 çok teşekkür ederim deniycem hemen 😍
Deletedmom0099 p1nar OncedenGurme ya kızlar teşekkür ederim 🙈 o istediğim börek lezzetini alamıyorum hazırlarda 😬