Balarisi_melisEla 15 gündür neler çektim şu diş belasına😄Allaha şükür geçen aksam çıktığını farkettim su veriyodum bi baktım çın çın ses geldi oh be cok şükür dedim artık uyuycaz🤭🤪Bakalim bundan sonra neler olucak diş patladıktan sonra rahatliyormu bebeleriniz
Balarisi_melisEla Balarisi_melisEla Damakları kabardiktan tam 15 gün sonra patladı dişi 🥳🤪bana sanki aylarca çıkmıycak gibi gelmisti
anne-11 Balarisi_melisEla alt iki dişi birden patladı gece sürekli ağlama krızlefıne girerdi çıktılar 1 aya kadar rahatladım şimdi üstler patlamak üzere gene uyanmalar gündüz uyumamalar devam ediyor
Deletedmom5493 Balarisi_melisEla hadi hayırlı olsun maşallah maşallah darısı benim tontişe inşallah dört gözle bekliyorum o dişleri görmeyi 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙🧿🧿🧿🧿biz de 7 ay 6 günlüğüz
UzayliOzge Balarisi_melisEla Oğlum 4 aylık pirinç gibi bişey var damarları da kabarık acaba bizimki ne zaman çıkar ya
Balarisi_melisEla anne-11 15 gündür sabahlara kadar uyumuyoruz bi hamağa, bi ayağa alıp sabah ediyoruz anca 4,5 de ARTIK hali kalmayip uyuyodu umarım biraz rahatlar artik
Balarisi_melisEla UzayliOzge damakları kabardığı zaman zaten belli oluyo altında diş oldugu😆 dediğini pirinç tanesi gibi olan sey 4,5 aylıkken bizde de vardi
Kbse 4bucuk ayligiz 2hafta önce doktorumuz dişleri kabarmış dedi ne zaman çıkar bilmiyorum 2 haftadir neler çekiyorum ahh ahhh
Kbse Balarisi_melisEla Ayy inşallah ya daha kabaracakmi bilmiyorum ama belki 1 ayı felan da bulur bilmiyorum internetten fotoğraflara bakayim en iyisi😂