Denizarya34 Kızım 2 aylık dün aşılarını oldu dün bütün gün gecede dahil ateşi vardı hala var sizlerdede oldu mu❓
Deletedmom115 Aslmackgz9292 Aşıdan sonra ateş çıkmadan calpol verilmez canım bence birdahaki aşılarda çıkmadan verme. Denizarya34 Bebeğinizin ateşi kaça kadar çıktı?
ZnR Denizarya34 biz 2 gün önce olduk, dün doktora götürdüm ateşten halsiZlelti doktor 72 saat ateş yapabilir bu aşılar dedi 6 saatte bir calpol veriyorum bugun daha iyiyiz
Bebegim_ben Denizarya34 bizde bgun olmaz 2. Ay aşısını telas ettim smdi insallah benmkide olmaz cok korkuyorum atesden ama.cocuk illa hasta olucak
Kubuu Deletedmom115 calpol sadece ateş düşürücü değil aynı zamanda ağrı kesicidir yani bebekte huzursuzluk varsa ağrısı vardır ve etki eder..
seymayildiz Ay aşısı ateş yapabilir 38 dereceyi görünce calpol vermiştim ben de daha sonra ateş düştü. Huzursuzluğu da 2 güne geçiyor.
Umayumayumay Kubuu evet kesinlikle calpol vermeyince ağlıyor ağrısı var fark ediyorum calpol verince bi 5 6 saat sakinliyor
Deletedmom115 Kubuu Aksini söylemedim zaten. Arkadaş ateşten yola çıkmış ben ateş için söyledim. Aksi takdirde elbette ağrı varsa verilmeli.