2cocukannesikizimveoglum Kizlar bebeklere veriyormusunuz?Bebek demiyelimde artik çocuk olmuş bebekler😋Kizim 19aylik dün 2kere yedirdim sadece suyunu ,içine Kirip pirinçde kattim
alptoyyy 2cocukannesikizimveoglum ben içemiyorum onu o yüzden oğluma vermeyi düşünmüyorum büyüyünce kendi içer
Serife00 2cocukannesikizimveoglum 14 aylık akşam restoranda ciğer bile verdim ama minnacık 😅 yiyebilecek kıvama gelsin herşeyi veririm çorbalarını veriyorum zaten
Emineg35 egeninanns 8. Ay çok erken olmadı mı alerji falan. Dana etine bile erken diye biliyorum o zamanlar
egeninanns Emineg35 yok ben çok rahat bi ek gıda dönemi geçirdim sadece tuz ve şeker konusunda katıyım . Herşeyi tattırdım 6-8 aylık sürecinde . Alerjen hiç bir durum yaşamadım .
Emineg35 egeninanns bizde laktoz intoleransı var. Şuan sadece kuzu yiyebiliyor. Normalde ne zaman başlıyor dana etine falan
egeninanns Emineg35 normalde 10. Ay diyorlar diye hatırlıyorum ama dediğim gibi ben 8. Ayda herşeyi verdim çünkü bünyesi daha çabuk alışıyor bebeklerin küçükken . Doktorum da destekledi bu konuda beni o yüzden rahattım
nur-nr_123 2cocukannesikizimveoglum her şeyi yer ama bn bile sevmiyorum kelle paça çorbasını çocuğuma hiç vermedim büyüdüğünde isterse kendi yesin eşim sever ama bn kokusuna bile tahammül edemem